Rapidistii merg la egal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giulestenii sunt constienti ca intalnirea cu PAOK poate sa le aduca accesul in etapa urmatoare a Cupei UEFA. "Nu va fi deloc usor pentru ca grecii au venit cu ambitii. Importanta este calificarea si

Giulestenii sunt constienti ca intalnirea cu PAOK poate sa le aduca accesul in etapa urmatoare a Cupei UEFA.
"Nu va fi deloc usor pentru ca grecii au venit cu ambitii. Importanta este calificarea si nu ma gandesc la pozitia pe care o vom ocupa. Trebuie sa fim perfecti", a sustinut Razvan Lucescu. "Joi seara ar putea fi un moment unic pentru Rapid", a conchis tehnicianul. Sustinandu-l ca de fiecare data pe Lucescu, presedintele Dinu Gheorghe s-a abtinut sa-l atace pe patronul George Copos, dar a lasat sa se inteleaga ca vicepremierul inca nu este alaturi de conducerea tehnica si administrativa. "Din punctul nostru de vedere, al celor care suntem langa echipa, trebuie sa spun ca vom trata meciul cu seriozitate. Vina pentru ora tarzie la care se va desfasura partida este a forului european, dar am vorbit cu cei de la RATB pentru a pune la dispozitie cateva mijloace de transport ca suporterii nostri sa ajunga macar pana in centru", a precizat Vama. Legat de incidentul de pe Aeroportul "Henri Coanda", conducatorul alb-visiniilor a mentionat ca cei doi suporteri care au agresat un cameraman al TVR nu vor mai avea acces pe stadion. Partida dintre Rapid si PAOK se va disputa maine incepand de la ora 21,45 si va fi transmis de Antena 1.
Grecii, condamnati sa castige
Intreaga echipa greaca, impreuna cu antrenorul George Kostikos, a declarat ca sunt condamnati sa castige. "Trebuie sa invingem, nu avem alta varianta", a precizat mijlocasul Haralambos Vangelis, declaratii intarite de tehnicianul sau: "Ca sa speram ca ne calificam in faza urmatoare a Cupei UEFA trebuie neaparat sa trecem de romani". Cotidianele din Grecia au anuntat ca PAOK va fi sustinuta pe stadionul Giulesti de un numar impresionant de fani, aproximativ 2.000, printre ei urmand a se afla si studentii greci prezenti in numar mare in Romania.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite