Rapidiştii aşteaptă banii de la Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă posibilitatea suspendării terenului, în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Steaua, sau a diferendelor ce au apărut între acţionari, Jean Valvis şi George Copos

Pe lângă posibilitatea suspendării terenului, în urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Steaua, sau a diferendelor ce au apărut între acţionari, Jean Valvis şi George Copos fiind în relaţii tensionate, clubul din Grant mai are o problemă.
Fotbaliştii au fost din nou amânaţi cu plata contractelor şi a primelor din Cupa UEFA (15.000 de euro pentru calificarea în faţa nemţilor de la Hamburger SV), ajungându-se la întârzieri de mai bine de o lună. "Cred că domnul Copos îşi copiază finul, pe Vasile şiman. Dacă a văzut că Sportul a ajuns pe doi, jucătorii de acolo primind uneori cojoace şi alte chestii de îmbrăcat în loc de bani, s-a gândit să facă şi dânsul la fel. Chiar mă gândeam că mi-am zgâriat puţin o haină şi aş vrea una la fel.
Ar fi momentul să primesc ţoala că vremea asta este ciudată", a precizat unul dintre fotbaliştii lui Răzvan Lucescu. "Lăsând gluma la o parte, cred că ar trebui rezolvată situaţia într-un fel pentru că la noi se întâmplă mereu acelaşi lucru. Nu ştiu de ce conducerea nu este în stare să găsească o soluţionare a problemei", a conchis jucătorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite