Rapidiştii aşteaptă banii lui Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu s-a terminat bine scandalul dintre Jean Valvis şi ceilalţi acţionari, sau cel dintre Dinu Gheorghe şi George Copos, că Rapidul stă să dea din nou în clocot, motivul fiind, de data aceasta,

Nu s-a terminat bine scandalul dintre Jean Valvis şi ceilalţi acţionari, sau cel dintre Dinu Gheorghe şi George Copos, că Rapidul stă să dea din nou în clocot, motivul fiind, de data aceasta, salariile jucătorilor.
Fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu sunt nemulţumiţi că banii din prime şi salarii întârzie să intre în conturile lor. "Suntem cam ameţiţi că aici totul este numai scandal. Nu se mai ştie nimic. Dacă o săptămână e bine şi linişte, ceva nu e în regulă, sigur urmează o furtună. Banii n-au mai intrat de mult timp. Ca în fiecare an, trebuie să ajungem să ţipăm în gura mare că nu ne-am luat banii, ca într-un final să-i avem", s-a revoltat unul dintre titularii echipei din Grant. Suma pe care trebuie să o primească elevii lui Răzvan Lucescu nu este foarte mare, din cauza faptului că rezultatele obţinute de rapidişti în acest start de campionat sunt destul de mediocre. În campionat, alb-vişiniii nu au obţinutt decât o singură victorie şi trei egaluri în cinci etape, iar în Cupa UEFA au reuşit să intre pe tabloul principal. Fiecare jucător mai are de primit aproximativ 2.000 de euro din prime, la care se adaugă şi o parte din salarii, a căror plată întârzie de câteva luni.

Karamian rămâne în Grant
După îndelungi negocieri, mijlocaşul armean Artiom Karamian a decis, până la urmă, să rămână la Rapid şi să semneze un nou contract cu giuleştenii pentru o perioadă de patru ani. Fotbalistul va avea un salariu de 80.000 de euro pe sezon. Discuţiile dintre jucător şi oficialii alb-vişiniilor durează de câteva luni, Karamian fiind foarte aproape de a părăsi gruparea din Grant deoarece conducerea nu dorea să-i mărească salariul.

Zicu reintră cu Steaua
Rapidistul Ianis Zicu poate răsufla uşurat. După ce a fost suspendat de către Comisia de Disciplină pentru două meciuri, din cauza cartonaşului roşu primit în meciul cu UTA, din etapa a 5-a a Ligii, când l-a lovit în figură pe Bogdan Mara, Comisia de Apel, întrunită ieri, a decis reducerea sancţiunii la jumătate. Zicu va putea reveni în teren în etapa a 7-a, pe 17 septembrie, în partida cu Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite