Rapid nu vrea titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a marcat cu un şut din interiorul careului. Apoi, ieşenii au ratat ocazie după ocazie, dar de înscris au înscris tot oaspeţii, printr-o lovitură liberă marca Valentin Bădoi. În minutul 45,

a marcat cu un şut din interiorul careului. Apoi, ieşenii au ratat ocazie după ocazie, dar de înscris au înscris tot oaspeţii, printr-o lovitură liberă marca Valentin Bădoi. În minutul 45, ieşenii au redus diferenţa prin Bâlbă, iar tot stadionul aştepta egalarea. Care nu avea să mai vină. Giuleştenii au mai înscris de două ori, prin Negru şi Bădoi, şi au ajuns la un pas de podium. În ciuda rezultatelor din ultimul timp, Lucescu Jr. a spus că echipa sa nu este interesată de câştigarea titlului. "Am obţinut trei puncte importante, am condus de la început ostilităţile, dar am greşit permiţând Iaşiului să revină la 2-1. Repriza a doua a fost echilibrată, însă intrarea lui Negru a adus golul trei. Noi mai avem şapte jocuri şi trebuie să obţinem maximum de puncte. În momentul de faţă, nu ne interesează titlul", a explicat Lucescu. De partea cealaltă, Ionuţ Popa a fost de părere că elevii săi au fost superiori adversarului, doar ghinionul făcând să nu înscrie mai multe goluri. "Ăsta este fotbalul, uneori este nedrept. Sincer, mă aşteptam să câştig astăzi, pentru că jucătorii mei erau foarte motivaţi. Nu am ce să le reproşez, pentru că au jucat foarte bine, însă norocul nu a fost de partea noastră", a declarat antrenorul ieşenilor, care nu crede că rapidiştii mai păstrează şanse să câştige campionatul, chiar dacă ar învinge pe Steaua.

Bădoi a marcat golul cu numărul 400
Rapidistul Valentin Bădoi a marcat, duminică, în minutul 88 al partidei, golul cu numărul 400 al actualei ediţii de campionat. De asemenea, Poli Iaşi a înregistrat a şaptea înfrângere consecutivă în meciurile susţinute în faţa giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite