Rapid trăieşte periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au învins graţie unui autogol al formaţiei de pe Someş Vişiniii au înregistrat la Cluj cea de-a doua victorie a sezonului, 2-1, cu nou-promovata Universitatea. Reuşita lui

Giuleştenii au învins graţie unui autogol al formaţiei de pe Someş

Vişiniii au înregistrat la Cluj cea de-a doua victorie a sezonului, 2-1, cu nou-promovata Universitatea. Reuşita lui Mazilu şi autogolul lui Cordoş au adus succesul feroviarilor, după ce gazdele reuşiseră să deschidă scorul încă din minutul 8.

Rapid a câştigat, ieri, tremurând un meci care a fost la un pas să nu se joace. O ploaie torenţială a întârziat începerea meciului cu Universitatea Cluj cu 18 minute, organizatorii luând în calcul amânarea partidei. Până la urmă, vremea le-a permis celor două echipe să joace, iar clujenii au fost primii care au lovit. Nemanja Jovanovic a deschis scorul reluând cu genunchiul în poarta lui Coman centrarea lui Olah de pe partea stângă.

Giuleştenii au preluat din acel moment controlul partidei, ratând şanse mari prin Buga şi Cesinha şi având un penalty clar neacordat în minutul 24, când Bolohan l-a faultat pe Mazilu în careul ardelenilor. Opt minute mai târziu, Grigorie (foto) a fost cel care a adus egalitatea, cu un şut plasat.

Golul victoriei rapidiste a venit de la Cordoş, în minutul 54 clujeanul împingând în propria poartă o centrare a lui Emil Dică. Văzuţi în avantaj, oaspeţii s-au lăsat dominaţi şi au fost nevoiţi să reziste unui veritabil asediu al Universităţii în ultimele minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite