Un Rapid suferind

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sunteţi sclavii lui Steaua, sclavii lui Steaua". După meci, Răzvan Lucescu a comentat, ironic, dăruirea constănţenilor. "Nu credeam că Farul este o echipă mică, dar, după jocul pe care l-au

"Sunteţi sclavii lui Steaua, sclavii lui Steaua". După meci, Răzvan Lucescu a comentat, ironic, dăruirea constănţenilor. "Nu credeam că Farul este o echipă mică, dar, după jocul pe care l-au făcut, cred că pot să o încadrez în categoria echipelor mici. Poate o să-mi dau şi eu seama în perioada următoare cum Farul a putut juca diferit în două meciuri în Bucureşti, cu Steaua şi apoi cu noi", a spus tehnicianul, care a apreciat modul în care oaspeţii "s-au bătut" pentru a obţine victoria. "Am făcut un meci foarte bun, ne-am sufocat adversarul care nu a ieşit din 30 de metri în majoritatea timpului, însă am ratat foarte mult, iar Curcă a făcut un meci de senzaţie. Moldovan este un jucător a cărui lipsă se simte, dar, chiar şi fără el, echipa a jucat foarte bine astăzi", a subliniat Lucescu Jr. Prestaţia constănţenilor a fost criticată, în termeni duri, de către jucătorii giuleşteni. "Steaua a câştigat trei puncte astăzi. Farul s-a apărat pe semicerc. E normal, pentru că au avut prime din alte părţi. şi eu procedam la fel dacă cineva îmi dădea bani să scot un egal. La final cred că s-au bucurat pentru bani, pentru că nu ştiu dacă ei au vreun obiectiv", a spus Constantin, care nu consideră că, în meciul de duminică, s-a jucat soarta titlului. Oaspeţii au dezminţit toate acuzele giuleştenilor, spunând că ei luptă pentru Cupa UEFA Intertoto. "Noi am jucat pentru Intertoto, nu pentru altcineva. În ultimele patru etape vom lupta pentru un loc în Intertoto şi sper să nu pierdem această şansă", a declarat antrenorul Farului, Vukotici.

Bani de la rivale
Chiar dacă patronul Bosânceanu a declarat că jucătorii Farului nu au primit bani de la Steaua pentru a încurca Rapidul, Gigi Becali a spus cu totul altceva, într-o emisiune televizată. "Le-am promis 2.000 de euro pentru egal", a declarat Becali. Pentru un punct scos în deplasare, constănţenii au o primă de 1.000 de euro, dar, pentru rezultatul de egalitate din Giuleşti, Curcă&Co ar mai fi primit şi câte 1.500 de euro din partea dinamoviştilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite