Rapid şi-a luat vârf care dă gol odată la 626 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul sezon din Portugalia, Dos Santos a jucat în 24 de partide şi a marcat doar de două ori. În Giuleşti a mai sosit şi portughezul Alexandre. Buga nu s-a prezentat la antrenamente şi

În ultimul sezon din Portugalia, Dos Santos a jucat în 24 de partide şi a marcat doar de două ori. În Giuleşti a mai sosit şi portughezul Alexandre. Buga nu s-a prezentat la antrenamente şi va fi suspendat

Conştienţi de faptul că nu vor putea cumpăra jucători din ţară, din cauza preţurilor mari, conducătorii alb-vişiniilor s-au orientat către piaţa din Portugalia.

Rapid a transferat doi jucători de la gruparea portugheză Sporting Braga. Este vorba despre atacantul brazilian, Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" (medalion sus) şi de mijlocaşul portughez, Davide Alexandre Pinto Dias (medalion jos), care sunt asteptaţi la Bucureşti săptămâna viitoare pentru a semna contractele. "Deocamdată nu ştim pe ce perioadă va semna Cesinha. Urmează să se stabilească în zilele următoare, iar săptămâna viitoare vor ajunge amândoi la Bucureşti.

În ceea ce-l priveşte pe Davide, el este împrumutat pentru un an, iar în vara lui 2008 Rapid are opţiune de cumpărare", a spus directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta. Cesinha are 27 de ani, iar în 2001 a câştigat cu Brazilia Campionatul Mondial de tineret. Dar atacantul nu mai pare de speriat atunci când observăm statistica acestuia din ultimul sezon. Două goluri marcate în 24 de partide, ocupând astfel locul 78 în rândul jucătorilor care au evoluat în campionatul portughez. Mai exact, el a marcat un gol la fiecare 626 de minute. Davide Alexandre are 24 de ani iar în ediţia trecută de campionat a evoluat doar 128 de minute pentru Sporting Braga.

George Copos a confirmat şi el transferul celor doi jucători de la formaţia ce s-a clasat pe locul patru în Portugalia. Pentru cei doi fotbalişti, Rapid a plătit 1.3 milioane de euro.

Buga va fi suspendat doi ani

Atacantul nu s-a prezentat nici ieri la antrenamentele Rapidului, astfel că săptămâna viitoare clubul va începe demersurile pentru suspendarea acestuia. "Buga nu a fost nici sâmbătă (n.r-ieri) la antrenament şi vom face toate demersurile pentru a-l suspenda. Vom depune la LPF, luni, documentele necesare, pentru că din punctul nostru de vedere, Buga este suspendat", a explicat directorul general al giuleştenilor. Pe de altă parte, Buga a spus că nu vrea să plece din Giuleşti, dar a ţinut să sublinieze faptul că situaţia salariului său a devenit primordială. "Am o anumită vârstă şi trebuie să mă gândesc şi la bani. Mie mi s-a promis demult ceva şi acum sunt sătul de promisiuni. Cred că este vorba şi de nişte ambiţii ale celor de sus", a spus Buga, care a mai adăugat că şi-a încheiat colaborarea cu fostul său impresar, Adrian Ilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite