Rapid a bifat un joc mai puţin decât FC Barcelona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au adunat, în anul 2006, nu mai puţin de 56 de partide oficiale

Ultimele două partide jucate în 2006 au fost de coşmar pentru giuleşteni. Pe data de 3 decembrie, Maftei&Co au terminat la egalitate, în Giuleşti, scor 1-1, partida contra celor de la Pandurii Tg.Jiu, oaspeţii reşind egalarea în prelungirile meciului. Apoi, în weekendul trecut, alb-vişiniii au plecat învinşi de la Petroşani, gazdele marcând golul victoriei cu trei minute înainte de final. După meci, portarul Dani Coman a pus aceste rezultate nefavorabile pe seama oboselii, iar statistica pare a-i da dreptate. În anul 2006, Rapid a disputat, în campionat, Cupa României şi Cupa UEFA 56 de meciuri, cu unul mai puţin decât deţinătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, care a avut 57 de jocuri. De asemenea, finalista Ligii Campionilor, Arsenal, a disputat tot 56 de meciuri, în timp ce semifinalistele celei mai puternice competiţii europene, Milan şi Villarreal, au avut 55, respectiv 47 de jocuri. Din Liga I, Steaua este singura formaţie care a făcut marcaj strâns Rapidului, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu strângând 55 de meciuri în anul 2006. Prin comparaţie, dinamoviştii nu au adunat, în 2006, decât 45 de jocuri.
Alb-vişiniii au jucat, în 2006, 16 partide în Cupa UEFA, 34 de meciuri în prima divizie, 5 partide în Cupa României şi au disputat, contra steliştilor, Supercupa României.
Răzvan Lucescu, cel mai longeviv antrenor
Instalat pe banca tehnică în iunie 2004, Răzvan este cel mai longeviv antrenor care activează în acest moment în Liga I, fiind urmat de către Ionuţ Popa, care conduce pe Poli Iaşi din octombrie 2004. De asemenea, într-un top al tehnicienilor care au activat în Grant după 1989, cu 79 de meciuri în campionat, Răzvan îi devansează pe Mircea Lucescu şi Mircea Rednic, care au condus Rapidul în 51, respectiv 49 de meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite