Rapid a pus ochii pe marocanul Hadji

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii giuleştenilor au demarat tratativele cu francezii de la Nancy pentru a obţine semnătura mijlocaşului marocan Camerunezul Boya, sârbul Bozovici şi brazilienii Cesinha şi

Oficialii giuleştenilor au demarat tratativele cu francezii de la Nancy pentru a obţine semnătura mijlocaşului marocan

Camerunezul Boya, sârbul Bozovici şi brazilienii Cesinha şi Tamandare se pare că nu vor fi singurii fotbalişti străini care vor evolua în viitorul sezon pentru Rapid. Oficialii giuleştenilor şi-au mai propus să-l transfere şi pe marocanul Youssouf Hadji (27 de ani, 183 cm şi 70 kg), care evoluează pentru Nancy.

Negocierile au fost recunoscute şi de către Viorel Moldovan, managerul sportiv al clubului de lângă Grant. "Hadji este în acest moment liber de contract, dar negociază un nou angajament cu echipa franceză Nancy. Dacă nu va ajunge la nicio concluzie cu ei, atunci mijlocaşul va deveni pentru noi prima opţiune", a spus Moldovan.

Coman îşi decide azi viitorul

Fostul atacant rapidist ar fi mulţumit de o asemenea realizare: "Am primit mai multe referinţe, toate foarte bune, despre jucător, iar venirea sa în Giuleşti ar ridica cota echipei".

Marocanul este dorit şi de antrenorul Cristiano Bergodi, care l-a anunţat pe finanţatorul George Copos că are nevoie imediată de un mijlocaş de bandă. Hadji a bifat 14 prezenţe în sezonul recent încheiat pentru Nancy înscriind un singur gol.

Deranjat de discuţiile interminabile cu conducerea clubului privind majorarea salariului la 400.000 de euro, pentru a contrabalansa oferta primită de "afară" (spaniolii de la Levante îi oferă 600.000 de euro şi un contract pe doi ani şi jumătate), Coman i-a transmis antrenorului Bergodi că după amicalul cu Sion (disputat aseară) va hotărî ce decizie va lua.

Portarul nu exclude nici părăsirea cantonamentului de la Crans Montana (Elveţia) în aceste zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite