Rapid a pus ochii pe Thereau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copos oferă 1,5 milioane de euro pentru atacantul stelist, dar Gigi Becali nu lasă din preţul de trei milioane de euro La doar o zi după ce Bergodi i-a cerut lui George Copos întăriri

Copos oferă 1,5 milioane de euro pentru atacantul stelist, dar Gigi Becali nu lasă din preţul de trei milioane de euro

La doar o zi după ce Bergodi i-a cerut lui George Copos întăriri pentru viitorul campionat, finanţatorul s-a pus pe treabă. Prima ţintă: atacantul echipei Steaua, Cyril Thereau.

Pentru aceasta, rapidistul i-a făcut o vizită omologului său stelist ieri după-amiază. "Am venit hotărât să discutăm transferul lui Thereau şi n-am ajuns la o concluzie. Am discutat doar despre Thereau, nu despre Buga. Ne dorim transferul unui atacant de viteză, şi acesta este Thereau. Am încercat să-l conving. El a cerut trei milioane, dar mi se pare foarte mult. O să vorbesc cu antrenorul Bergodi, cu Grigore Sichitiu, cu Viorel Moldovan, să vedem ce zic şi ei, dacă îl luăm sau nu. Cred că preţul corect e 1,5 milioane. Oricum, mai sunt şi alţi atacanţi pe lista noastră, avem două variante din Brazilia", a declarat Copos la ieşirea de la întâlnirea cu Gigi Becali, care a avut loc în imobilul patronului stelist din Aleea Alexandru.

După discuţia avută cu Copos, Gigi Becali a spus că nu-l va lăsa pe atacant să meargă în Giuleşti. "A zis că îl vrea pe Thereau. Bravo, pe Thereau nu-l dau la Rapid. Am zis că i-l dau pe Elton, dar Copos a fugit", a precizat patronul Stelei. În schimb, noul director sportiv al giuleştenilor, Viorel Moldovan, a fost evaziv în privinţa transferului jucătorului francez. "Thereau este un jucător interesant. Rămâne de văzut. Din punctul meu de vedere nu este chiar profilul de jucător căutat. Este un atacant de careu, iar noi suntem acoperiţi în zona aceea. Din câte ştiu eu, domnul Copos a băut o cafea cu Gigi Becali", s-a eschivat Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite