Rapid se pregăteşte în Elveţia pentru Hertha

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Răzvan Lucescu a părăsit sâmbătă România, pentru un turneu de pregătire de o săptămână în Elveţia, urmând să ajungă la Berlin direct din ţara Cantoanelor. Cu o

Trupa lui Răzvan Lucescu a părăsit sâmbătă România, pentru un turneu de pregătire de o săptămână în Elveţia, urmând să ajungă la Berlin direct din ţara Cantoanelor.
Cu o indisponibilitate în lot, Viorel Moldovan, giuleştenii vor disputa trei partide amicale în Elveţia, cu FC Basel, FC Yverdon şi FC Baulmes, urmând ca tehnicianul alb-vişiniilor să-şi definitiveze primul unsprezece cu care va aborda, pe 15 februarie, primul tur al dublei manşe cu Hertha Berlin. "Dacă ar fi să compar Hertha cu una dintre echipele pe care le-am întâlnit atunci aş face-o cu VfB Stuttgart. Am observat că viitorii adversari sunt mai puţin organizaţi şi mai puţin disciplinaţi din punct de vedere tactic, dar compensează prin individualităţile Marcelinho, Basturk şi Gilberto", a precizat antrenorul care va urmări de la faţa locului, marţi, partida din campionatul Germaniei dintre Hertha şi Bayern Munchen. Chiar dacă nu va putea evolua, atacantul Viorel Moldovan a însoţit lotul feroviarilor în Elveţia. "Chiar dacă nu pot să joc, am încredere în potenţialul băieţilor, pentru că au realizat şi fără mine un parcurs extraordinar în Cupa UEFA şi nu văd de ce aş fi o mare pierdere în acest meci", a declarat Vio, care s-a accidentat pe 27 ianuarie într-un antrenament din Cipru. Adversarii alb-vişiniilor au înregistrat, în etapa a 19-a din campionat, o remiză, pe terenul formaţiei Eintracht Frankfurt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite