Rapid a plecat la Madeira fără Mazilu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, de la ora 22.00, trupa antrenată de Răzvan Lucescu va juca manşa secundă din primul tur al Cupei UEFA, contra portughezilor de la Nacional Madeira, pe care i-au învins în tur cu 1-0.

Mâine, de la ora 22.00, trupa antrenată de Răzvan Lucescu va juca manşa secundă din primul tur al Cupei UEFA, contra portughezilor de la Nacional Madeira, pe care i-au învins în tur cu 1-0.
Dată fiind importanţa acestui meci, alături de giuleşteni, în Portugalia a plecat şi finanţatorul George Copos. Ieri la prânz, pe Aeroportul Băneasa, Copos a evitat întâlnirea cu jurnaliştii, reuşind să urce în avion după ce a făcut cech-in-ul la salonul VIP. "Este un meci foarte greu, împotriva unei echipe bune. Chiar dacă am câştigat primul meci, nu pot să spun că suntem favoriţi. Dar am mare încredere în băieţi. O să vină şi domnul Copos şi o să petrecem trei zile în linişte, ca o familie", a spus preşedintele executiv, Dinu Gheorghe. Din păcate pentru rapidişti, aceştia nu vor putea conta pe atacantul Ionuţ Mazilu, care s-a reaccidentat în meciul cu Farul. "Avem un uşor avantaj, pentru că am câştigat acasă. Acolo o să fie un meci pe viaţă şi pe moarte, dar mergem să facem un joc care să ne asigure calificarea. Aceasta ar însemna foarte mult atât pentru jucători, cât şi pentru Rapid. Din păcate, nu voi putea conta pe Mazilu, Nicolae Constantin, Emil Dică", a declarat Răzvan Lucescu. Pe aceeaşi lungime de undă s-au aflat şi fotbaliştii, care sunt convinşi că vor avea parte de un meci foarte greu. "Nacional Madeira este o echipă arţăgoasă. Se poate spune că avem un mic avantaj, pentru că am câştigat în tur, dar şi ei vin cu un moral foarte bun, după prima victorie obţinută în campionat", a precizat fundaşul Ionuţ Rada.

Portughezii taie în carne vie
Cotidianul "O Jogo" a scris în ediţia sa electronică că doi jucători de la Nacional, Bruno şi Serginho Baiano, au fost daţi afară din lot, după ce au făcut scandal în Hotelul Sofitel, acolo unde a fost cazată echipa pentru meciul cu Rapid. Conform ziarului citat, conducerea hotelului ar fi ameninţat că va face o adresă la FIFA în cazul celor doi, dar lucrurile s-au liniştit după intervenţia preşedintelui Rui Alves, care a promis că îi va pedepsi pe fotbaliştii în cauză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite