Rapid a luat înlocuitor pentru Coman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de faptul că Dani Coman încă nu a semnat prelungirea contractului, oficialii din Giuleşti l-au achiziţionat ieri pe Urko Pardo. Originar din Belgia, portarul vine de la Iraklis

Nemulţumiţi de faptul că Dani Coman încă nu a semnat prelungirea contractului, oficialii din Giuleşti l-au achiziţionat ieri pe Urko Pardo. Originar din Belgia, portarul vine de la Iraklis Salonic, dar înainte de a ajunge în Grecia el a jucat la cea de-a doua echipă a Barcelonei.

Jucătorul va semna un contract pe o perioadă de trei ani, iar în schimbul acestuia Rapid va plăti 1,5 milioane de euro. În această vară, Pardo s-a mai aflat în atenţia cluburilor Standard Liege şi Deportivo La Coruna.

Despotovici: "Rapid m-a ajutat"

Tot ieri, atacantul Ranko Despotovici s-a înţeles cu divizionara secundă Real Murcia, echipă cu care va semna un contract pe o perioadă de trei ani. În schimbul atacantului, giuleştenii vor încasa aproximativ două milioane de euro.

"Mă bucur foarte mult că transferul meu la Murcia s-a realizat. Regret în acelaşi timp plecarea de la Rapid, o echipă care m-a ajutat, dar pentru mine este o mare oportunitate. În plus, noul meu salariu este de 3-4 ori mai mare decât cel de la Rapid", a spus Despotovici.

Tot la Murcia s-ar putea transfera şi fundaşul stelist Ionuţ Rada. Conform cotidianului "AS", Rada este un fundaş "înalt şi rapid, pe placul antrenorului Javier Clemente", dar suma cerută de stelişti, 1,5 milioane de euro, ar putea reprezenta un impediment în realizarea acestei mutări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite