Rapid, ghinionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Gloriei Bistriţa, Cristian Coroian, adus în această vară de la CFR Cluj, a "furat" victoria giuleştenilor cu un gol senzaţional marcat în minutul 90 Rapidul a pierdut

Mijlocaşul Gloriei Bistriţa, Cristian Coroian, adus în această vară de la CFR Cluj, a "furat" victoria giuleştenilor cu un gol senzaţional marcat în minutul 90

Rapidul a pierdut primele puncte în această ediţie de campionat terminând la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe teren propriu contra Gloriei Bistriţa, echipă antrenată de fostul jucător giuleştean Ioan Ovidiu Sabău.

Gazdele, care de altfel au dominat copios tot meciul, au început bine jocul şi, după o ocazie mare a brazilianului Cesinha, care a şutat pe lângă poartă, Mugurel Buga a deschis scorul în minutul 27 cu un şut din interiorul careului. Bistriţenii au revenit de la cabine mai îndrăzneţi şi, în minutul 54, Cosmin Tilincă a marcat împingând în plasă un balon respins cu greutate de Coman. Jucătorii rapidişti au acuzat şocul şi au rărit atacurile spre poarta lui Tătăruşanu. Giuleştenii au preluat din nou conducerea în urma unei combinaţii de efect între Buga şi Mazilu, ultimul înscriind cu o execuţie spectaculoasă din careu.

Tehnicianul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a încercat obţinerea unui punct şi i-a aruncat în luptă pe Flavius Băd şi pe Simao. Când nimeni nu se mai aştepta, în ultimul minut de joc, Cristi Coroian a obţinut remiza pentru echipa sa cu un şut senzaţional de la 25 de metri trimis direct în vinclul porţii lui Coman. Gloria a obţinut astfel primul punct pe terenul Rapidului după o pauză de 10 ani. Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Florian Pittiş, cunoscut suporter al giuleştenilor, decedat ieri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite