Rapid, calificare fără emoţii în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

condiţii, elevii săi nu au avut prea mari probleme în a obţine victoria. "Alb-vişinii" au deschis scorul în minutul 34, prin Bădoi, care a executat superb o lovitură liberă de la 20 de metri,

condiţii, elevii săi nu au avut prea mari probleme în a obţine victoria. "Alb-vişinii" au deschis scorul în minutul 34, prin Bădoi, care a executat superb o lovitură liberă de la 20 de metri, lateral stânga, mingea ducându-se în vinclu. Trei minute mai târziu, Moldovan a scăpat singur cu Bornescu, dar nu l-a putut învinge pe portarul "ştiinţei". În cea de-a doua repriză, tot rapidiştii au fost cei care au ratat ocaziile mai mari, dar Buga, Mazilu şi iarăşi Moldovan nu au nimerit cadrul porţii. "A fost un meci pe care l-am controlat şi pe care puteam să-l câştigăm cu 5-0, dar, din cauza ratărilor foarte mari, a fost tensionat pe final. Cred că este o victorie incontestabilă, cu o echipă care a tratat cu foarte mare seriozitate adversarul", a spus Răzvan Lucescu. La finalul partidei, cel mai trist jucător rapidist era Ionuţ Rada, fost component al Universităţii Craiova. "Cu un ochi râd, cu unul plâng. Sunt la Rapid şi trebuie să-mi fac meseria. Mă bucur că am câştigat şi ne-am calificat mai departe. Să sperăm că vom reuşi să ne păstrăm trofeul, iar în campionat să câştigăm toate meciurile rămase", a menţionat fundaşul. De partea cealaltă, ştefan Stoica a pus eliminarea pe seama lipsei de experienţă a jucătorilor săi. "Înfrângerile sunt dureroase, dar astăzi am pierdut în faţa unei echipe mai experimentate. Universitatea are foarte mulţi jucători, dar ne lipseşte experienţa. Ne-a rămas să luptăm în campionat şi poate că este mai bine. Nu avem încă o experienţă care să ne permită să luptăm pe două fronturi", a declarat Stoica.
Suporter oltean, la spital
Un fan al echipei Universitatea Craiova a fost transportat la spitalul din Ploieşti, după ce, în pauza meciului, a inhalat gaze lacrimogene folosite de jandarmi pentru a stopa incidentele produse în sectorul rezervat suporterilor olteni. Aceştia susţin că în timpul pauzei ar fi fost agresaţi de un grup de susţinători ai Petrolului. Pentru a-i dispersa pe fanii recalcitranţi, jandarmii au făcut uz de gaze lacrimogene. Unui suporter al Universităţii i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.
Mititelu acuză FRF
În semn de protest pentru faptul că patronul Adrian Mititelu a acceptat ca meciul să se joace la Ploieşti, fanii olteni nu au dorit să-şi încurajeze echipa. La rândul său, Mititelu s-a apărat, afirmând că cea care a decis locul de disputare a partidei a fost federaţia. "FRF şi-a dorit ca Rapid să ajungă mai departe. Nu a fost un teren neutru, iar eu m-am simţit ca pe Giuleşti. Practic, am jucat în deplasare", a acuzat Adrian Mititelu, care, totodată, a adăugat că prestaţia centralului Cristian Balaj a fost dezamăgitoare. "A fost un arbitraj obişnuit în a ajuta bucureştenii. Dacă aveam parte de un arbitraj mai corect, poate altfel am fi jucat", a mai precizat investitorul.

Valvis completează salariile jucătorilor
Acţionarul Jean Valvis vrea să acopere diferenţa din contractul lui Buga până la 120.000 de euro
Principalul acţionar al Rapidului, George Copos, a declarat că nu există niciun conflict între el şi jucători, după ce aceştia nu au primit decât 50 la sută din primele restante. "Eu am fost şi marţi seara la ei, şi după meciul cu Universitatea Craiova. Nu există niciun conflict între mine şi ei. Am discutat şi au înţeles care este situaţia. Am mai spus-o şi o repet, eu nu plătesc decât performanţa", a spus Copos, care s-a referit şi la situaţia lui Mugurel Buga, căruia întârzie să-i mărească contractul. "Eu sunt foarte mulţumit de Mugurel. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat cu Craiova. Am vorbit cu el, l-am felicitat pentru victorie, ca şi pe ceilalţi jucători. Despre contract o să vorbim, o să îi vină şi lui rândul. Toate la timpul lor", a adăugat oficialul grupării giuleştene. În schimb, acţionarul Jean Valvis a spus că "printr-o subscriere de capital social" va acoperi personal diferenţa din contractul lui Buga până la 120.000 de euro şi din contractul lui Răzvan Lucescu până la 250.000 de euro. În altă ordine de idei, Valvis i-a cerut scuze lui Buga pentru modul în care este tratat de către George Copos. "Este contestat nu pentru că talentul lui nu mai este, dar printr-o greşeală de management, de altfel inutilă şi mai ales dăunătoare imaginii Rapidului. În viaţă toţi avem momente de scăpare. În altă ordine de idei, au fost penalizate greşelile manageriale făcute de conducătorii clubului? Deciziile care au adus daune şi pagube financiare la club au fost imputate patronilor sau managerilor responsabili? Bineînţeles că nu! Noi, şefii, avem voie să greşim chiar cu sume de 650.000 de euro în detrimentul clubului şi nimeni nu ne trage la răspundere! Buga ratează un gol şi trebuie umilit prin discriminare salarială!", a scris Jean Valvis pe blogul său. (Bogdan Petrache)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite