Rapid, bombardat la Sarajevo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cartonaj roşu de când a venit la Rapid, trupa lui Lucescu a lăsat impresia că parcursul de anul trecut din Cupa UEFA a fost doar o greşeală şi numai o minune ar mai putea-o duce în grupe şi

cartonaj roşu de când a venit la Rapid, trupa lui Lucescu a lăsat impresia că parcursul de anul trecut din Cupa UEFA a fost doar o greşeală şi numai o minune ar mai putea-o duce în grupe şi în acest an. "Am primit un pumn în plex. Suntem iresponsabili, trebuie să ne trezim, altfel punem în pericol calificarea şi parcursul din campionat. Nu mai suntem echipa de anul trecut, atacanţii nu au putut să ţină mingea şi din cauza asta au apărut presiuni asupra fundaşilor. Eliminarea lui Marius a fost foarte importantă, pentru că din acel moment am fost puşi în dificultate", a declarat antrenorul rapidist. Marius Constantin a primit cartonaşul roşu după ce, în doar şapte minute, a fost avertizat de două ori. Primul "galben" l-a primit în minutul 57, la o intrare cu talpa asupra unui adversar, iar cel de-al doilea, în minutul 64. Fundaşul va lipsi, astfel, la partida retur.

Săpunaru s-a accidentat
Fundaşul Cristian Săpunaru s-a accidentat în minutul 35 al partidei, după un contact cu un adversar. El a suferit o entorsă la genunchi şi va lipsi la partida din campionat cu Poli Timişoara. Altfel, Artiom Karamian nu a fost inclus în formula de start, din cauza faptului că încă nu şi-a prelungit înţelegerea cu formaţia din Grant.

Copos se laudă singur
Înjurat cu "patimă" de suporterii giuleşteni la meciul de la Ploieşti, dintre Rapid şi Jiul (1-0), George Copos a ales să dialogheze cu fanii printr-un comunicat, metodă ce a început să fie la modă printre oficialii alb-vişinii. Patronul giuleştenilor a spus că nu a fost la Ploieşti deoarece se afla la Eforie Nord, unde ducea tratative pentru achiziţionarea unor jucători de valoare: "Eram la tratament la mare. Sper că fotbaliştii de valoarea lui Mazilu vor îmbrăca tricoul alb-vişiniu într-un timp foarte scurt". În finalul comunicatului, fostul vicepremier îşi elogiază activitatea din ultima perioadă la echipa din Grant: "Am reuşit să urnim din loc procesul de reparare a stadionului, în condiţiile în care el aparţine altcuiva. Am reuşit să demarăm procesul anevoios al transformării clubului în societate pe acţiuni. Am reuşit să încheiem cu Altex un contract corect de sponsorizare. Am reuşit să transferăm câţiva jucători de certă valoare, la care suporterii rapidişti cu greu puteau visa că vor ajunge vreodată în Giuleşti. Iar eforturile de transferare nu s-au încheiat. Am reuşit să păstrăm aceeaşi formulă de echipă". În final, patronul din Grant se întreabă retoric: "Pentru toate acestea, cine o fi adus banii?".

FK Sarajevo - Rapid 1-0 (0-0)
A marcat: Obuca (90+2)
FK Sarajevo: Alaim - Maksumici, Trivunovici, Muharemovici, Mackici, Zukici - Ihtijarevici (Hadzici "84), Senad (Bucan "46), Duro (Hasancici "80), Saraba - Obuca.
Antrenor: Husref Musemici.
Rapid: Coman - Săpunaru (I. Rada "35), Maftei, M. Constantin - Bădoi, N. Grigore (V. Negru "84), R. Stancu, I. Stancu - N. Constantin, Buga, Griffiths (Zicu "53). Antrenor: Răzvan Lucescu.
Arbitri: Duarte Gome - Baia Serafim, Jose Trigo (Portugalia)
Stadion: Asim Ferhatovici; Spectatori: 8.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite