Rapid şi-a luat un atacant bănuit de jocuri de culise la Partizan Belgrad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerunezul Boya este acuzat că a "trântit" un meci contra formaţiei Artmedia Bratislava, pe vremea când evolua la gruparea sârbă. Clubul giuleştean a obţinut acordul de principiu al

Camerunezul Boya este acuzat că a "trântit" un meci contra formaţiei Artmedia Bratislava, pe vremea când evolua la gruparea sârbă.

Clubul giuleştean a obţinut acordul de principiu al grupărilor Partizan Belgrad şi OFK Belgrad pentru achiziţionarea fotbaliştilor Pierre Boya, respectiv Vladimir Bozovic. "Teoretic, Boya şi Bozovic sunt jucătorii Rapidului. Am ajuns la un acord de principiu privind achiziţionarea lor. Mai rămâne să fie puse la punct şi alte aspecte până a putea vorbi că ei sunt şi în acte jucătorii Rapidului", a declarat Cristian Costache. Pierre Boya (23 de ani, atacant) evoluează din 2004 la Partizan Belgrad, unde a atins momentul de glorie în meciul cu Lazio, la 25 noiembrie 2004. Camerunezul a reuşit să înscrie ambele goluri ale formaţiei sale, pe terenul italienilor (2-2), iar Partizan s-a calificat mai departe din Grupa E a Cupei UEFA, chiar în dauna lui Lazio.

După aceea, timp de un an şi jumătate, Boya nu a mai reuşit să înscrie niciun gol pentru formaţia sa. Dar atacantul camerunez este bănuit că ar fi "blătuit" jocul cu Artmedia Bratislava din ediţia 2005/2006 a preliminariilor Ligii Campionilor. Astfel, după ce a ratat câteva ocazii monumentale în ambele jocuri, Boya a ratat şi o lovitură de la 11 metri, lucru care a permis slovacilor să intre în grupele Ligii Campionilor. Camerunezul s-a mai aflat în probe la Auxerre şi Newcastle United, anul trecut, dar nu a reuşit să impresioneze, aşa că s-a întors la Belgrad.

Pe de altă parte, Vladimir Bozovic este mijlocaş, are 26 de ani şi evoluat pentru OFK Belgrad, având şi o selecţie la echipa naţională a Muntenegrului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite