Rapid spune că l-a luat pe Herea, impresarul negociază cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar în ziua în care Rapid juca meciul din Supercupă, patronul de la FC Naţional, Constantin Iacov, anunţa că transferul căzuse. "Sunt probleme cu transferul lui Herea şi sunt şanse

Chiar în ziua în care Rapid juca meciul din Supercupă, patronul de la FC Naţional, Constantin Iacov, anunţa că transferul căzuse. "Sunt probleme cu transferul lui Herea şi sunt şanse foarte mari ca acesta să nu se mai realizeze.

Sunt probleme în ceea ce priveşte drepturile asupra jucătorului la un eventual transfer", arunca bomba Iacov. În jurul prânzului, finanţatorul giuleştenilor, George Copos, a recunoscut faptul că există anumite probleme la contractul fotbalistului. "Transferul lui Herea nu a căzut, dar Constantin Iacov mai vrea nişte lucruri", a spus Copos.

După-amiază, cei doi patroni s-au întâlnit pentru o nouă rundă de negocieri, iar de data asta par să se fi pus de acord, dar în avantaj pare să fi ieşit tot Iacov. "Herea este la Rapid, dar este tot jucătorul nostru. Noi putem să-l luăm oricând pe jucător din Giuleşti şi chiar vinde, iar Rapid va primi doar 370.000 de euro.

Asta până în vară, apoi Rapid nu va primi nimic", a spus Iacov. În schimb, împresara fotbalistului, Ana Maria Prodan, susţine că jucătorul nu este de acord cu un împrumut şi ca atare a demarat negocierile cu Steaua.


Rada, în Ghencea!

Fundaşul rapidist a ajuns la o înţelegere cu patronul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, pentru un transfer la Steaua. Cum fotbalistul nu mai intra în vederile noului antrenor Cristiano Bergodi şi avea un salariu destul de mare, 120.000 de euro anual, pe fir a intrat imediat Gigi Becali, care l-a convins pe jucător să accepte trecerea sub comanda lui Gheorghe Hagi.

"L-am luat pe Rada.

A semnat deja contractul", a confirmat şi Adrian Ilie. Ionuţ Rada are 25 de ani şi a evoluat până acum la Universitatea Craiova, Rocar, FC Naţional şi Rapid. Cu Holsten pe piept Marca de bere Holsten, deţinută de compania United Romanian Bereprod Breweries, a devenit de ieri sponsorul principal al

Rapidului în sezonul 2007-2008, suma minimă de sponsorizare fiind de 500.000 de euro. Dar, în funcţie de performanţe, suma ar putea depăşi valoarea de 1.000.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite