Rapid-Dinamo: fotbal, nu gâlceavă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a contracara jocul giuleştenilor, "Puriul" este tentat să-l titularizeze pe Gabriel Tamaş, proaspăt transferat de la Auxerre După bălăcăreala din ultima săptămână,

Pentru a contracara jocul giuleştenilor, "Puriul" este tentat să-l titularizeze pe Gabriel Tamaş, proaspăt transferat de la Auxerre

După bălăcăreala din ultima săptămână, rapidiştii şi dinamoviştii au ajuns să se şi complimenteze.

În ultimii doi ani, Mircea Rednic s-a tot plimbat pe traseul Ştefan cel Mare - Giuleşti, el antrenându-i atât pe "alb-roşii", cât şi pe "alb-vişinii". Tocmai din acest motiv derby-ul de mâine, de la ora 20.45, în direct la Antena 1, are o însemnătate aparte pentru el.

"Există o rivalitate la nivelul conducerii, al jucătorilor şi al suporterilor, dar este un lucru normal. Noi trebuie să pregătim cât mai bine jocul şi să câştigăm, pentru că sunt şase puncte în joc. Nu se pune problema de frică nici la noi, nici la ei. Rapidul joacă cel mai frumos fotbal, e o maşină de pase", a spus admirativ "Puriul".

Deşi a declarat că nu se teme de forţa rapidiştilor, dinamoviştii au realizat un transfer de marcă chiar înaintea jocului. Ei l-au adus pe Gabi Tamaş, iar acesta ar putea începe ca titular. De partea cealaltă, Peseiro pare mult mai liniştit. El a recunoscut că încă nu conştientizează importanţa unui joc cu Dinamo sau Steaua, el fiind mai interesat de obţinerea celor trei puncte.

"Până acum, nu simt că este un meci special, cred că mai am nevoie de încă un an sau doi pentru asta. Ştiu că este un mare derby, dar eu nu îl simt astfel acum. Voi fi însă la stadion duminică şi atunci voi simţi această atmosferă.

Dar pentru mine este mai important faptul că, dacă vom câştiga, putem trece peste Dinamo în clasament. Oricum, acest meci este greu şi pentru Rapid, şi pentru Dinamo", a declarat portughezul. În altă ordine de idei, nu mai puţin de 450 de jandarmi vor asigura securitatea la meciul Rapid - Dinamo.

Dinamo caută fundaş

Aducerea lui Tamaş nu a închis lista de transferuri de la Dinamo. "Câinii roşii" mai caută un fundaş dreapta, iar pentru asta i-au cerut ajutorul chiar şi lui Contra.

"Este vorba de Molinero, care a jucat cu mine la Atletico Madrid. Acum un an, a evoluat la Mallorca, însă sezonul acesta ei nu se mai bazează pe el. E un jucător bun pentru Dinamo", a spus Contra pentru NewsIn.

Noi trebuie să pregătim cât mai bine jocul şi să câştigăm, pentru că sunt şase puncte în joc. Nu se pune problema de frică nici la noi, nici la ei.
Mircea Rednic,
antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite