Rămâne Steaua fără hochei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Boroi, preşedintele CS Steaua, susţine că ratarea finalei Campionatului Naţional este "un eşec istoric" Ratarea finalei campionatului naţional, pentru prima oară în istoria de 51

George Boroi, preşedintele CS Steaua, susţine că ratarea finalei Campionatului Naţional este "un eşec istoric"

Ratarea finalei campionatului naţional, pentru prima oară în istoria de 51 de ani a secţiei de hochei, a lăsat urme dureroase pentru conducătorii roş-albaştrilor. Preşedintele CS Steaua, George Boroi, a declarat că, după ce se va face o analiză, este posibil ca echipa de seriori a secţiei de hochei să se desfiinţeze.

"Nu s-au justificat investiţiile făcute. Echipa Steaua avea valoarea să ajunge cel puţin în finală. Acesta este un eşec istoric şi trebuie luate măsuri", ne-a spus Boroi.

Cum o parte din vechii jucători, precum Geru sau Nicolescu, vor să se retragă, străinii nu au evoluţiile scontate, iar antrenorul Marius Gliga este aproape de demitere, viitorul arată sumbru pentru echipa care de-a lungul timpului a câştigat 41 de campionate.

"Avem patru grupe de juniori, dar le-am înfiinţat prea târziu. Se poate desfiinţa echipa de seniori pentru câţiva ani, până când cresc juniorii. Secţia de hochei este cea mai costisitoare din tot clubul, iar în Bucureşti lumea se implică doar declarativ. Nu interesează pe nimeni hocheiul. Noroc că e pauză la fotbal şi au mai venit suporterii să se descarce pe patinoar."

Preşedintele FRHG, Janos Kurko, este încântat că finala este disputată de două echipe ciucane: "Pot spune că au ajuns în finală cele două echipe care meritau să ajungă. N-am cum să nu spun că nu mă încântă succesele lor, dar cel mai mult mă bucură faptul că am avut un campionat corect şi acest lucru îl pot spune chiar şi cei de la Steaua".

Nu s-au justificat investiţiile făcute. Steaua trebuia să ajungă cel puţin în finală.
George Boroi
preşedinte CS Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite