Raluca Olaru, în turul doi la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru această performanţă, jucătoarea româncă va încasa 27.500 de dolari şi 60 de puncte WTA. Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a trecut, luni noapte, de americanca Ashley Harkleroad, scor

Pentru această performanţă, jucătoarea româncă va încasa 27.500 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a trecut, luni noapte, de americanca Ashley Harkleroad, scor 7-5, 1-6, 6-4, în primul tur al turneului de Grand Slam de la US Open, dotat cu premii în valoare de 19,6 milioane de dolari.

În acest an, jucătoarea de 18 ani a ajuns până în turul trei la Roland Garros, fiind prima jucătoare din România care obţine o astfel de performanţă în ultimii şase ani. Dar ea nu a mai participat la Wimbledon pentru că, în aceeaşi perioadă, era programat bacalaureatul şi a hotărât că este mai bine să finalizeze liceul.
Anul 2007 a fost unul excelent pentru Raluca, aceasta a înregistrat 35 de victorii şi doar 11 înfrângeri, reuşind să adune 80.000 de dolari.

În altă ordine de idei, azi-noapte au intrat în competiţie şi ceilaţi doi reprezentanţi ai noştri, Edina Gallovits a întâlnit‑o pe franţuzoaica Severine Bremond, în timp ce Andrei Pavel s-a duelat cu germanul Dominik Meffert.

Au început să pice favoriţii

Nici nu a început bine turneul că deja o parte din favoriţi au fost eliminaţi.
În competiţia masculină, cipriotul Marcos Baghdatis este cel mai sonor nume care a părăsit turneul în primul tur, el fiind învins de către tenismenul bielorus Max Mîrnyi, în timp ce, la feminin, Tatiana Golovin este cea mai bine clasată jucătoare care a fost eliminată, ea fiind învinsă de Ahsha Rolle (SUA).

S-a mai întâlnit cu Venus Williams

În turul doi al competiţiei, jucătoarea din România o va întâlni pe favorita numărul 12 al turneului, Venus Williams. Cele două sportive s-au mai întâlnit într-un singur joc, în 2007, la Memphis, iar cea care s-a impus a fost Williams, scor 6-3, 6-2. În primul tur al competiţiei, Venus a trecut fără probleme de jucătoarea din Ungaria, Kira Nagy, scor 6-2, 6-1, după 54 de minute de joc. Mai mult, în timpul jocului, ea a înregistrat şi cel mai puternic serviciu din turneu, 208 km/h.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite