Rakocevici si Pekovici, de la Asesoft Ploiesti, pleaca in Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucatorii sarbi Marko Rakocevici si fundasul Marko Pekovici vor parasi echipa CSU Asesoft Ploiesti, ei urmand sa evolueze in Ucraina, la formatia BC Khimik Juzni. Rakocevici si Pekovici au fost

Jucatorii sarbi Marko Rakocevici si fundasul Marko Pekovici vor parasi echipa CSU Asesoft Ploiesti, ei urmand sa evolueze in Ucraina, la formatia BC Khimik Juzni. Rakocevici si Pekovici au fost achizitionati de gruparea ploiesteana in urma cu doua, respectiv sase luni, pentru a fi folositi in meciurile din cadrul FIBA Europe Cup, competitie pe care Asesoft a castigat-o, duminica, invingand in finala formatia rusa Lokomotiv Rostov. Formatia BC Khimik Juzni ocupa locul trei in campionatul Ucrainei. Rakocevici si Pekovici vor evolua sub comanda antrenorului sarb Zvedan Mitrovici si vor avea coechipieri alti doi compatrioti, Mladjan Silobad si Milan Radovanovici. Principalul finantator al echipei CSU Asesoft Ploiesti, Sebastian Ghita, a afirmat ca pe adresa clubului a sosit, ieri, o oferta pentru cei doi baschetbalisti din partea gruparii ucrainene. "Nu ar avea nici un sens sa-i tinem la echipa, deoarece ei oricum nu au drept de joc in campionatul national, fiind achizitionati dupa incheierea perioadei de transferari, pentru a fi folositi in FIBA Europe Cup. Ei raman in atentia noastra si i-am putea aduce inapoi pentru campionatul viitor, in cazul in care vor juca la echipa ucraineana si evolutiile lor vor fi bune", a spus Ghita, care a adaugat ca alti doi jucatori sarbi, Materici si Okokolici, ar putea parasi gruparea ploiesteana. Meciurile pe care echipa Asesoft Ploiesti le mai are de disputat in cadrul sezonului regulat al Diviziei A la baschet masculin, in compania formatiilor Rapid Isover Bucuresti, joi, si BCMUS Arges Pitesti, vineri, vor avea loc in Sala Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti. Sala Sporturilor Olimpia va gazdui, incepand de vineri, Campionatele Nationale de Gimnastica ale Romaniei, aparatele fiind deja instalate. Asesoft va reveni in Sala Olimpia cu ocazia primului meci din play-off-ul campionatului national de baschet masculin, pe care il va disputa luni.
Dupa triumful din FIBA Europe Cup, CSU Asesoft, victorie si in campionat
La doar 48 de ore distanta de incredibila performanta de cucerire a FIBA Europe Cup, baschetbalistii de la CSU Asesoft Ploiesti au revenit la jocurile de campionat. Elevii lui Mladen Jojic si Virgil Miulescu au invins, marti seara, la Medias, echipa locala Gaz Metan, cu scorul de 89-65 (23-23, 25-12, 13-12, 28-18). Astazi, de la ora 11, CSU Asesoft va intalni pe Rapid Bucuresti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite