Rădoi rămâne, Iacob poate pleca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, ţine cu dinţii de finul Mirel Rădoi, refuzând ofertă după ofertă pentru căpitanul roş-albaştrilor. Estimat la 10 milioane de euro, Mirel Rădoi a primit

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, ţine cu dinţii de finul Mirel Rădoi, refuzând ofertă după ofertă pentru căpitanul roş-albaştrilor.
Estimat la 10 milioane de euro, Mirel Rădoi a primit oferte din Italia şi ultima oară din Germania, dar variantele situate în jurul sumei de cinci milioane de euro au fost refuzate de Becali. După partida Stelei din Cupa UEFA cu Hertha Berlin, cluburile Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au pus ochii pe internaţionalul român. "Este vorba despre o echipă din Germania. Au vrut să-mi dea şase milioane de euro, dar eu n-am vrut", a spus Becali, care a adăugat: "Nu mai poate Rădoi de echipa naţională. Are 300.000 de dolari salariu, de fapt. 500.000 că îi dau şi un teren, poate să câştige anul acesta 600.000 de dolari".
După ce declara că ar fi dispus să negocieze suma de transfer a finului său până la 8 milioane de euro, Becali s-a răzgândit şi este hotărât să nu coboare sub pragul celor 10 milioane.
"Janker", cotat la 2,5 milioane
Dacă Rădoi este prea scump pentru cluburile din Bundesliga, atacantul Victoraş Iacob ar putea lua, totuşi, drumul Germaniei. Finanţatorul Gigi Becali a precizat că acelaşi club care era dispus să-l cumpere pe Rădoi ar putea să-l achiziţioneze pe Iacob din vară. "Janker" din Ghencea, care este unul din golgheterii Cupei UEFA, a fost cotat de Gigi Becali la 3 milioane de euro, dar bossul Stelei este dispus să-l cedeze şi pentru 2,5 milioane. Steliştii continuă goana după un portar, după ce patronul Gigi Becali a declarat că pentru el Hamutovski este deja plecat. Deşi bielorusul nu a semnat încă nimic, latifundiarul din Pipera se gândeşte deja la cele 900.000 de euro care vor intra în vistieria clubului după plecarea lui "Hamu". Astfel, după portarul Sienei, Marco Fortin, roş-albaştrii s-au orientat către grecul, de 22 de ani, Michail Sifakis, jucătorul lui OFI Creta. Conform ziarului "Sportime", Steaua oferă grecilor 400.000 de euro şi este dispusă să-i ofere fotbalistului un salariu de 200.000 de euro pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite