Rădoi: "Nu fac eu 15 de milioane de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Stelei a recunoscut că visează să joace la Inter Milano, dar crede că suma pentru un transfer definitiv este exagerată După opt ani petrecuţi în Ghencea, fundaşul Mirel

Căpitanul Stelei a recunoscut că visează să joace la Inter Milano, dar crede că suma pentru un transfer definitiv este exagerată

După opt ani petrecuţi în Ghencea, fundaşul Mirel Rădoi ar putea semna în această săptămână cu celebra echipă italiană Internazionale Milano.

Aflat în faţa celui mai important moment din carieră, Rădoi rămâne cu picioarele pe pământ, conştient că un transfer la Inter nu se face peste noapte. Dorit de italieni doar ca împrumut pentru un an, Rădoi ar costa, în cazul în care confirmă, aproximativ 15 milioane de euro.

"Nu sunt sigur până nu semnez. Chiar dacă e vorba doar de un împrumut, Inter e o echipă prea mare ca să o refuzi. Cred că 15 milioane e o sumă prea mare pentru România, indiferent pe ce post joci sau ce vârstă ai", a spus Rădoi.

Fanii interişti sunt sceptici

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu doreşte să renunţe la Rădoi: "Dacă nu pleacă până la meciul cu Galata, nu mai pleacă deloc, pentru că nu mai poate să joace la ei în Liga Campionilor. Eu nu sunt interesat şi nu îmi doresc să se facă transferul".

Cotidianul "Corriere dello Sport" a publicat ieri un articol despre oferta de împrumut a lui Rădoi. Sursa a amintit de cele două milioane de euro pentru împrumut, dar a scris că suma pentru un transfer final va fi de doar 12 milioane de euro.

Fanii interişti nu sunt convinşi că Rădoi este o soluţie pentru defensiva milaneză. "Nu cred că merită investiţia pentru un fotbalist care va juca un meci sau două, apoi, după revenirea fundaşilor Chivu, Cordoba sau Samuel, va fi rezervă", este părerea unui fan.

Zapata a greşit şi cu Braşovul

Steaua a obţinut prima victorie în această ediţie de Liga I, după ce a învins cu 2-1 pe FC Braşov. După ce Dayro Moreno a deschis scorul în minutul 32, ardelenii au egalat în repriza secundă printr-un gol al lui Roman, primit cu uşurinţă de Zapata, aflat la a doua gafă după cea de la Vaslui.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu el, nu se mai concentrează destul", l-a criticat pe columbian patronul Becali. Din fericire pentru stelişti, brazilianul Arthuro a marcat golul victoriei în ultimul minut de joc.

Dacă nu pleacă până la meciul cu Galata, nu mai pleacă deloc, pentru că nu mai poate să joace la ei în Liga Campionilor
Gigi Becali, finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite