Rădoi nu crede că face 11 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, şi-a şocat colegii şi patronul declarând că nu este un jucător care să valoreze 11 milioane de euro. Întors din vacanţa pe care şi-a petrecut-o în Antalya,

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, şi-a şocat colegii şi patronul declarând că nu este un jucător care să valoreze 11 milioane de euro.
Întors din vacanţa pe care şi-a petrecut-o în Antalya, mijlocaşul nu crede că vreun club ar putea să plătească atâţia bani pentru el. "Mi-e greu să cred că am arătat ceva de aceşti bani. Eu nu aş da 11 milioane. N-am jucat la niciun campionat mondial sau european, nici în Liga Campionilor. Mi-e greu să cred că un jucător din România va pleca pe o sumă aşa mare", a precizat fotbalistul, care a pretins că nu ştie care este clubul englez interesat de serviciile sale: "Deocamdată sunt simple zvonuri, mai aşteptăm câteva zile. Am încercat să mă liniştesc, să stau cât mai departe de aceste zvonuri". Stelistul nu vrea să compare eventualul său transfer cu cel al jucătorilor din "generaţia de aur". "Toate preţurile în Europa au crescut, nu se pune problema acestei comparaţii. N-aş putea da o sumă exactă, dar preţul este prea mare pentru România. Dacă Gigi Becali a scos o sumă aşa mare, înseamnă că este un foarte bun negociator", a precizat Rădoi.

"Mă îmbogăţesc şi pe mine"
Deşi a declarat mereu că nu îşi doreşte să plece de la Steaua, Rădoi a recunoscut că ar merge în Anglia şi pe bani mai puţini. "Ar fi bine în Anglia, cum să nu fie bine. şi mie îmi place fotbalul englez, dar nu sunt sigur că acest transfer se va realiza. M-aş duce şi pe bani mai puţini. Mă îmbogăţesc şi pe mine, naşul e deja bogat. Nu sunt disperat să plec, nu mă agit aşa tare. Mi-e bine la Steaua, n-ar fi nicio problemă dacă aş rămâne", a spus căpitanul stelist, care a glumit pe seama salariului de 1,3 milioane de euro vehiculat: "E brut sau net?". Rădoi şi-a petrecut vacanţa în Antalya alături de managerul general Mihai Stoica şi de colegii de echipă Paraschiv, Dică, Iacob şi Ogăraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite