Rădoi şi Iacob şi-au pierdut minţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul steliştilor, Mirel Rădoi, şi atacantul Victoraş Iacob şi-au tăiat venele la finalul partidei de la Bistriţa după ce şi-au descărcat nervii pe uşile găsite în cale.Imediat după

Căpitanul steliştilor, Mirel Rădoi, şi atacantul Victoraş Iacob şi-au tăiat venele la finalul partidei de la Bistriţa după ce şi-au descărcat nervii pe uşile găsite în cale.
Imediat după ce a fost eliminat, Victoraş Iacob s-a îndreptat spre vestiare, în drumul spre cabine el lovind cu pumnul un geam, moment în care sângele i-a ţâşnit din mâna dreaptă. Antrenorul gazdelor, Ioan Ovidiu Sabău, a fost cel care a atras atenţia medicilor care i-au aplicat un garou şi l-au dus pe atacant la Salvare. La numai câteva minute, şi Mirel Rădoi a avut nevoie de asistenţă medicală, după ce şi-a secţionat un tendon, imitându-l în comportament pe colegul său. Căpitanul Stelei a fost supus unei intervenţii chirurgicale imediat după meci şi va avea nevoie de o pauză de trei săptămâni, pentru a i se vindeca rănile pe care singur şi le-a provocat. "Rădoi a avut multiple plăgi la nivelul antebraţului şi va necesita o imobilizare a antebraţului de trei săptămâni. În ceea ce îl priveşte pe Iacob, pot să spun că prezenta doar nişte plăgi superficiale", a precizat medicul Ovidiu Giurgiu, care a fost de gardă la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean Bistriţa. Cei doi fotbalişti au avut o hemoragie foarte puternică din cauza faptului că primul ajutor a fost acordat greşit, prin aplicarea unui garou, ei necesitând de fapt un pansament pe toată suprafaţa rănilor. Chiar dacă Iacob ar putea să evolueze etapa viitoare în faţa echipei CFR Cluj, el va privi meciul din tribună, pentru că a fost eliminat de arbitrul Ionică Serea, care i-a acordat două cartonaşe galbene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite