Vivi Răchită: "Petrolul scoate Rapidul din Cupă şi Steaua îl scoate din UEFA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pârşă, Biţică, Oprea) fiind transferaţi. "Cred că actualul lot poate să facă faţă, pentru că altfel nu mai mă prezentam la meci. Oricum va fi mult mai greu decât până acum, pentru că

Pârşă, Biţică, Oprea) fiind transferaţi. "Cred că actualul lot poate să facă faţă, pentru că altfel nu mai mă prezentam la meci. Oricum va fi mult mai greu decât până acum, pentru că sunt două partide. Dar, din moment ce am ajuns până în această fază, de ce să nu câştigăm trofeul?", ne-a precizat Valeriu Răchită. "Cert este că acum îmi este mult mai greu. Am mai multe emoţii", a declarat fostul jucător al Stelei, care speră ca autobuzele pline cu suporteri ploieşteni să-i determine pe fotbaliştii săi să facă un meci bun. Legat de confruntarea dintre Steaua şi Rapid, din sferturile Cupei UEFA, Răchită înclină spre roş-albaştrii: "Noi scoatem Rapidul din Cupa României, iar Steaua, din Cupa UEFA. ţin mai mult cu echipa din Ghencea. Dar până la urmă, oricare ar câştiga, tot e bine, pentru că România va avea o formaţie în semifinale". "O să tratăm meciul ca pe unul internaţional şi o să scoatem şi pe Petrolul, şi pe Steaua", au declarat fără reţineri fotbaliştii feroviari. Partida dintre Petrolul şi Rapid, arbitrată de Sebastian Colţescu, va începe de la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de ProTV, returul urmând a se disputa pe 26 aprilie.

Ploieştenii alb-vişinii n-au uitat de Petrolul
În lotul lui Răzvan Lucescu sunt şi doi ploieşteni, Marius Măldărăşanu şi Nicolae Constantin. Cei doi au evoluat o perioadă destul de mare în "republică", locuiesc la Ploieşti şi fac naveta la Bucureşti când au antrenamente. "Nu ştiu care a fost cel mai frumos meci dintre cele două echipe. Nici din perioada când evoluam la Petrolul şi nici de când m-am transferat la Rapid. Acum sunt jucătorul giuleştenilor", ne-a declarat, cu regret în glas, fundaşul feroviarilor, Nicolae Constantin. Celălalt "găzar" din Giuleşti, Marius Măldărăşanu, care a evoluat două sezoane pentru galben-albaştrii, este nevoit să urmărească partida din faţa televizorului, din cauza unei accidentări suferite în partida de Cupă UEFA cu Hertha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite