Râcă între olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj (astăzi, de la ora 20:15, în direct la Naţional TV) aduce faţă în faţă pe socrul Ilie Balaci şi ginerele Eugen Trică. Mijlocaşul se

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj (astăzi, de la ora 20:15, în direct la Naţional TV) aduce faţă în faţă pe socrul Ilie Balaci şi ginerele Eugen Trică. Mijlocaşul se întoarce după multe sezoane în Bănie şi se aşteaptă să fie huiduit

Cele două echipe se înfruntă în cel mai important meci al etapei a treia din Liga I. Este pentru a doua oară consecutiv, după ce săptămâna trecută s-a disputat CFR - Poli, când un meci între două echipe din provincie ţine capul de afiş al etapei. Deranjaţi că "Ştiinţa" a fost deposedată de titlul neoficial de cea mai importantă echipă a provinciei, conducătorii olteni promit să învingă "milionarii" de la Cluj.

Anul trecut, oltenii au pierdut ambele meciuri jucate împotriva CFR-ului, cu scorul general de 1-6. În acest sezon, pretenţiile ambelor echipe au crescut. CFR atacă titlul de campioană, iar oltenii nu concep să piardă cupele europene. Pe lângă orgolii, confruntarea din Bănie reprezintă şi un război în familie. Ginerele Eugen Trică, mijlocaşul lui CFR Cluj, îşi întâlneşte socrul, Ilie Balaci, managerul sportiv al Universităţii. Primul foc a fost tras de oficialul oltean, care a pronosticat o victorie clară a Craiovei.

"Mizez pe un 2-0 pentru Universitatea în meciul cu CFR Cluj, nu iau în calcul egalul. CFR este o echipă foarte bună, dar poate fi bătută", a declarat Balaci care spune că nu ţine cont că în tabăra adversă joacă ginerele său: "Chiar dacă Eugen Trică o să fie de cealaltă parte a baricadei, îmi doresc să câştige echipa mea. Mai trebuie să spun că el o ţine pe fata mea (n.r. - Lorena Trică), şi nu eu pe a lui? Eu sunt tatăl, aşa că sunt mai important. Îi urez baftă în toate meciurile din acest campionat, mai puţin în două dintre ele, se ştie care sunt acelea". Replica mijlocaşului lui CFR a fost promptă: "Craiova poate să ne bată dacă intră socră-miu pe teren împreună cu Beldeanu, Cârţu, Tilihoi şi ceilalţi.

Adică Craiova Maxima. Acum e mai greu. Oricum, noi ne respectăm adversarul şi sunt convins că vom avea un meci greu", a declarat Eugen Trică. După ce ne-a obişnuit cu pronosticuri care debordau de optimism, patronul "Ştiinţei", Adrian Mititelu, se dovedeşte mult mai temperat în acest sezon. "Având în vedere cât de puternică este CFR Cluj, mă mulţumesc şi cu un rezultat de egalitate", a precizat patronul oltenilor.

"Mă aştept să fiu înjurat"

Eugen Trică a îmbrăcat timp de cinci ani tricoul Universităţii Craiova. Oltenii nu i-au putut ierta niciodată plecarea la Steaua, unul dintre "duşmanii" tradiţionali din Capitală. "Revin cu emoţii, că doar este locul unde am făcut primii paşi în fotbalul mare. Mă aştept totuşi să fiu înjurat de fani, pentru că aşa am păţit şi când am venit la Craiova cu Steaua", a precizat Trică. În ceea ce priveşte viitorul echipei sale, mijlocaşul de 31 de ani este optimist: "Normal că CFR se bate la titlu. La ce investiţii s-au făcut şi la ce jucători s-au adus nici nu se poate altfel".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite