"Putem depăşi CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Fotbaliştii Stelei nu au renunţat la lupta pentru titlu. Ghionea şi Pleşan sunt refăcuţi şi promit un retur de foc. Roş-albaştrii au realizat primul transfer al iernii: francezul Habib

>> Fotbaliştii Stelei nu au renunţat la lupta pentru titlu. Ghionea şi Pleşan sunt refăcuţi şi promit un retur de foc. Roş-albaştrii au realizat primul transfer al iernii: francezul Habib Habibou.

Fotbaliştii Stelei au intrat deja în vacanţă. Aceasta nu este însă una chiar liniştită dacă ne raportăm la parcursul echipei din ultimele şase luni şi la harababura care a dominat clubul din Ghencea. Elevii lui Marius Lăcătuş vor să nu se mai uite în spate şi promit un pariu cu ei înşişi: să detroneze CFR din fruntea Ligii I.

Primul pas spre rezolvarea acestui deziderat, cred conducătorii clubului, este revenirea în teren a lui Rădoi, Ghionea şi Pleşan. Accidentat în februarie 2007 la genunchi, Sorin Ghionea a suferit o operaţie, după care au apărut complicaţii care l-au împiedicat să mai joace. Fundaşul Stelei este convins că de la anul lucrurile se vor schimba în bine.

De aceeaşi părere este şi Pleşan, întors recent de la Bologna. "Doctorii mi-au spus că sunt apt de joc şi că mă pot prezenta la reunirea lotului din 8 ianuarie. Abia aştept. Cât despre campionat, acesta este lung şi se mai joacă. Le transmit fanilor să continue să iubească Steaua ca pe propria familie şi nu vor avea de suferit".


În schimb, fundaşul Ionuţ Rada este optimist: "Pentru mine, perioada petrecută până acum la Steaua a fost foarte plăcută, chiar dacă au fost şi momente tensionate. Noi la titlu nu am renunţat şi e normal să credem asta din moment ce şanse mai sunt. Eu spun că, dacă vom avea linişte, atunci vom putea detrona CFR-ul", a spus Rada pe site-ul oficial al clubului.


Zapata, cel mai bun jucător; Olăroiu, antrenorul anului


Într-un sondaj de opinie găzduit de site-ul Stelei, fanii echipei din Ghencea au avut posibilitatea să desemneze jucătorul şi antrenorul anului. Fostul tehnician al bucureştenilor Cosmin Olăroiu a primit cele mai multe voturi (48%), urmat de actualul antrenor, Marius Lăcătuş (38%), Gică Hagi (10%) şi Pedrazzini (4%). Dacă în acest clasament distanţa dintre primele două locuri este una de doar zece procente, în schimb, când au avut de ales jucătorul anului, majoritatea a votat pentru Zapata (78%). La foarte mare distanţă s-a clasat Nicolae Dică (8%), urmat de Dorin Goian (7%) şi Thereau (3%).


Gigi Becali, cel mai slab preşedinte?


Agenţia de presă germană DPA a propus pentru acest final de an un top inedit: Trofeul FIFA pentru cel mai prost preşedinte de club. Pentru 2007, agenţia a găsit mai mulţi candidaţi, printre care se află şi Becali.
"Gigi Becali este un candidat puternic. A rulat patru antrenori în 2007 şi a oferit 100.000 de euro oricărui club suficient de curajos ca să-l cumpere pe portarul Carlos", scriu nemţii pe lista cărora se mai află Ramon Calderon (Real Madrid) şi Juan Soler (Valencia).

Habibou, împrumutat până la vară de la Charleroi


În Ajunul Crăciunului, Steaua a anunţat primul transfer al iernii: francezul Habib Habibou (20 de ani), atacantul lui Charleroi. "Transferul este rezolvat. La reunirea lotului din ianuarie va fi prezent şi el. Este un fotbalist pe care l-am urmărit mai mult timp. Este înalt, are viteză, dar asta nu înseamnă că va fi direct titular, mai ales că are doar 20 de ani", a spus managerul Adrian Ilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite