Protasov mai sta doua saptamani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Oleg Protasov, spune ca nu a luat inca o decizie definitiva in legatura cu plecarea sa din Ghencea. Chiar daca a dat de inteles ca sansele sa continue colaborarea cu ros-albastrii

Antrenorul Stelei, Oleg Protasov, spune ca nu a luat inca o decizie definitiva in legatura cu plecarea sa din Ghencea. Chiar daca a dat de inteles ca sansele sa continue colaborarea cu ros-albastrii sunt foarte mici, ucraineanul a precizat ca stirile aparute in presa sunt fabulatii. "Lucrurile care au aparut in ultimul timp pot fi scrise intr-o carte de fantezie. Nu am discutat cu nici o echipa, cu absolut nimeni, sunt la Steaua, am un contract aici si cel putin pana la finalul turului raman aici. Intr-adevar, exista ceva probleme, dar de natura personala, si aceasta poate fi o posibilitate care sa ma faca sa ma despart de Steaua, dar in acest moment nu am luat nici o decizie. Voi decide impreuna cu familia mea, atunci cand va veni timpul. Acum nu exista nimic altceva in afara de Steaua", a spus Protasov. Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, a precizat ca oferta celor de la Dnepr pentru Protasov dateaza de doua luni, dar ca ucraineanul a refuzat sa trateze un eventual contract. "Am fost singurul care am stiut, numaram zilele pana la finalul turului si asteptam sa ramana un secret. Nu discut despre situatia lui familiala, la aceasta situatie s-a adaugat si oferta de la Dnepr, iar ghinionistii suntem noi. Daca va pleca, o va face pentru ca trebuie sa plece. El a avut de ales intre Steaua si Dnepr si a ales Steaua. Poate problemele lui se vor rezolva, dar sunt sanse mici", a mentionat oficialul stelist.
Stoica nu pleaca din Ghencea
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a tinut sa infirme zvonurile depre iminenta sa plecare din Ghencea, precum si faptul ca intre el si presedintele Marius Lacatus ar exista un conflict. "Vreau sa clarific ultimele zvonuri, nu plec de la Steaua, chiar daca Oleg este posibil sa plece. Eu sper sa ramana, stiu ca sansele sunt minime, deoarece este un antrenor foarte valoros. Experienta si cunostintele mele vreau sa le pun in slujba Stelei. Nu m-am certat cu Marius Lacatus, nu ma ocup de problemele economice si administrative, ci de cele sportive. Colaborez cu el, Lacatus este numarul 1. Nu am vrut niciodata sa fiu numarul 1, nici in perioada de 10 ani cand am lucrat la alt club", a precizat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite