Probleme cu transferul lui Emeghara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi era considerat sigur, transferul fundaşului nigerian Efeanyi Emeghara la Steaua a intrat ieri în impas. Finanţatorul din Ghencea, Gigi Becali, îi acorda fotbalistului acelaşi salariu pe

Deşi era considerat sigur, transferul fundaşului nigerian Efeanyi Emeghara la Steaua a intrat ieri în impas. Finanţatorul din Ghencea, Gigi Becali, îi acorda fotbalistului acelaşi salariu pe care îl avea şi la Poli, 135.000 de euro, în timp ce reprezentanţii nigerianului au solicitat 150.000 de euro, plus un bonus în cazul în care echipa se califică în grupele Ligii Campionilor.

Ieri după-amiază, impresarul lui Emeghara, Aurel Damian, nu ştia dacă Steaua mai este interesată de fotbalist. Nigerianul s-a întors în ţară de două zile, dar a rămas la Timişoara, unde ieri s-a antrenat alături de juniorii lui Poli.

El va veni în Bucureşti doar dacă reprezentanţii săi se înţeleg cu Steaua în privinţa salariului. O ultima rundă de negocieri urma să aibă loc aseară. În ceea ce-l priveşte pe atacantul francez Cyril Thereau, el este dorit, se pare, şi de gruparea greacă Panathinaikos Atena. Rămâne valabilă şi pista FC Bruges, acolo unde Thereau este cerut de fostul său antrenor de la Charleroi, Jacky Mathijssen. Ofertele celor două cluburi sunt sub preţul cerut de Gigi Becali, 2,5 milioane de euro.

Un alt jucător care va părăsi Ghencea în această vară, Gabriel Boştină, a refuzat oferta Unirii Urziceni. Chiar dacă era dorit acolo de fostul manager stelist Mihai Stoica, mijlocaşul doreşte să se transfere doar în străinătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite