Probleme cu Griffiths

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La partida de joi, suporterii rapidişti au fost surprinşi de absenţa lui Ryan Griffiths de pe teren, atacantul nefiind inclus nici măcar pe lista cu rezerve. "Am fost anunţat de conducere că el

La partida de joi, suporterii rapidişti au fost surprinşi de absenţa lui Ryan Griffiths de pe teren, atacantul nefiind inclus nici măcar pe lista cu rezerve. "Am fost anunţat de conducere că el nu poate fi folosit pentru că nu s-a încheiat încă transferul lui. Nu ştiu de ce", a precizat, imediat după meci, Răzvan Lucescu.
Prezent în tribună, "vârful" australian a declarat: "Nu am probleme medicale. Sper să pot evolua cu Steaua în Supercupă". Zvonurile cum că transferul australianului ar cădea din cauza unor probleme medicale pe care jucătorul le are a fost infirmat de antrenorul "feroviarilor", care a atenţionat conducerea din Grant că i s-a promis că fotbalistul va juca la Rapid, în momentul când a fost întors din drumul său spre Timişoara. "Australianul nu are probleme medicale. Sunt ceva probleme de transfer, nu ştiu exact despre ce este vorba. Totuşi, conducerea mi-a promis că îl voi avea", a spus tehnicianul alb-vişiniilor. "Noi nu avem nicio problemă, chiar dacă nu am primit încă banii pe el. Poate are Marcel Popescu, impresarul lui, probleme cu Rapidul", a spus şi fostul proprietar al fotbalistului, preşedintele lui FC Naţional, Constantin Iacov. Griffiths nu a făcut deplasarea cu echipa în Franţa, urmând să aibă mai multe runde de negocieri cu oficialii din Grant, prima dintre ele având loc ieri-seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite