CICLISM: Prinţul Albert al II-lea de Monaco s-a antrenat pentru "Marea Buclă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de startul celei de-a 96-a ediţii a Turului Franţei la ciclism, antrenamentele au fost cât mai intense. La o astfel de şedinţă de pregătire a participat şi prinţul Albert al II-lea de Monaco, care a dorit să le arate fanilor că poate rula pe o cursieră profesionistă.

Evenimentul a avut loc vineri-seară, la Monte Carlo, acolo unde, sâmbătă după-amiază, va avea loc prologul „Marii Bucle”. Prinţul Albert al II-lea de Monaco s-a pregătit alături de celebrul fost rutier francez Bernard Hinault (al doilea din stânga), câştigător de cinci ori al Turului Franţei, şi de fostul campion belgian Eddie Merckx (dreapta) pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri.

Albert de Monaco a primit o ediţie limitată a unei cursiere speciale, denumită  „Look 586 Monte Carlo”, şi a decis să ruleze pe şosea alături de două mari glorii ale celei mai puternice întreceri cicliste din lume. Bicileta a costat 7.990 de euro, iar Albert de Monaco a decis ca suma achitată pentru obiectul de colecţie să fie donată asociaţiei A.S. Star pentru copii.

Turul Franţei va începe sâmbătă, la Monte Carlo, şi va cuprinde 21 de etape şi va acoperi aproximativ 3.500 de kilometri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite