"Prindem cupele europene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Universitatea Craiova are un început slab de sezon, Ilie Balaci, noul manager general al "juveţilor", îi linişteşte pe fanii olteni. osta glorie a fotbalului craiovean, Ilie Balaci, se

Deşi Universitatea Craiova are un început slab de sezon, Ilie Balaci, noul manager general al "juveţilor", îi linişteşte pe fanii olteni.

osta glorie a fotbalului craiovean, Ilie Balaci, se află la a treia "descălecare" în Bănie în ultimii nouă ani. După două experienţe ratate, care au însumat doar 12 partide pe banca tehnică a "Ştiinţei", Balaci a acceptat să fie manager general al "juveţilor". A nimerit într-un moment în care vestiarul echipei este măcinat de scandaluri, iar echipa Pandurii Tg. Jiu s-a autointitulat "campioana Olteniei".

Ilie Balaci a schimbat funcţia de manager sportiv cu cea de manager general, urmând să-l consilieze pe antrenorul Florin Cioroianu. După începutul slab de sezon, patronul Adrian Mititelu a declarat că obiectivul echipei este evitarea retrogradării. Balaci rămâne însă optimist: "Este adevărat, după trei eşecuri consecutive, începi să-ţi faci calcule.

Dar eu cred că ne mai putem atinge obiectivul stabilit de mine, cupele europene. Trei victorii consecutive ne pot aduce pe locurile cinci-şase", a precizat managerul care nu recunoaşte problemele din vestiar care au dus la excluderea din lot a jucătorilor Stoica, Săceanu, Gărgălie şi Dina: "Ei au fost trimişi la echipa a doua pentru că au jucat foarte slab în ultimele două partide.

Eu, personal, nu am auzit de influenţe nefaste în vestiar. Ei rămân jucătorii Craiovei şi, dacă vor da randament bun, vor fi chemaţi înapoi la primul lot". Dincolo de framântările interne, Balaci a fost deranjat de afirmaţia preşedintelui lui Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, cel care şi-a intitulat echipa "campioană a Olteniei". "Condescu jonglează cu banii minerilor" "Condescu ţine echipa aia pe banii minerilor. Jonglează cu banii lor. Este ca în comunism, când banii pentru echipe erau luaţi de la muncitori.

Cum îşi permite să vorbească de Craiova? Dacă se duce printr-un sat din Gorj şi spune de Pandurii, nu ştie nimeni. Dacă vorbeşte însă rău de Craiova, îi dau ţăranii cu sapa în cap", a precizat Balaci. "Numai în mintea blondă a lui Balaci sindicalismul este egal cu comunismul, şi asta chiar dacă el ca om s-a realizat pe timpul comunismului", a replicat Marin Condescu.

Fotbalistul Cioroianu a purtat ghinion "Ştiinţei" Despre tehnicianul Florin Cioroianu nu se cunosc prea multe. Apărut din senin, după demisia lui Ştefan Stoica, el a impresionat prin seria de opt partide în care echipa şi-a păstrat invincibilitatea. Interesant este, că pe vremea când juca la Universitatea, Cioroianu a avut parte de un moment neplăcut. În sezonul 1981- 1982, "Ştiinţa" a pierdut la masa verde meciul de Cupa României cu Minerul Certej, din cauza folosirii lui Cioroianu: "Florin era suspendat şi, dintr-o neatenţie, a fost introdus în teren şi am pierdut cu 3-0", îşi aminteşte Balaci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite