Primiţi ca nişte eroi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal Steaua Bucureşti a revenit duminică seară din Croaţia, unde a obţinut calificarea în finala Challenge Cup, fiind primită la Salonul Oficial al Aeroportului "Henri Coandă".

Echipa de handbal Steaua Bucureşti a revenit duminică seară din Croaţia, unde a obţinut calificarea în finala Challenge Cup, fiind primită la Salonul Oficial al Aeroportului "Henri Coandă". Roş-albaştrii au fost întâmpinaţi la coborârea din avion de consilierul de stat pe probleme de sport, Octavian Belu, de preşedintele FR de Handbal, Cristian Gaţu, şi de comandantul CS Steaua, George Boroi. La intrarea în Salonul Oficial, jucătorii au scandat sloganuri ale galeriei echipei de fotbal, fiind aplaudaţi minute în şir de cei prezenţi. şeful Marelui Stat Major al României, generalul Cătălin Zisu, a transmis echipei că se gândeşte deja la trofeu. "Am avut emoţii, trebuie să recunosc. Dar acum nu-mi rămâne decât să-i felicit şi să spun că abia aştept momentul în care trofeul european va veni la Steaua". Membrii familiilor, care au venit la aeroport încărcaţi de flori, au putut să-şi îmbrăţişeze "eroii", după care toată lumea a ciocnit o cupă de şampanie, urând noroc "militarilor" pentru finala de peste trei săptămâni. Steliştii au fost aşteptaţi şi de coechipierul lor, Bogdan Voina, care nu a putut juca în Croaţia, fiind suspendat. Voina a venit însoţit de prietena sa, vicecampioana mondială Narcisa Lecuşeanu.

Răpciugă: "Sunt cel mai fericit!"
Omul care a înscris golul calificării, Marius Răpciugă, a povestit ce a simţit în momentul înscrierii golului decisiv: "Din ultimele cinci secunde ale meciului nu-mi amintesc decât că am văzut mingea intrând în poartă, după care am început să strig de bucurie cu toţi colegii mei. Sunt cel mai fericit! Este cel mai bun moment al carierei mele", a declarat Răpciugă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite