Primăvara lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Steaua s-a calificat în "optimile" Cupei Cupelor la handbal masculin, după ce i-a învins şi în returul de la Chiajna pe norvegienii de la Sandefjord, 30-25. Victoria din tur, din Norvegia,

>> Steaua s-a calificat în "optimile" Cupei Cupelor la handbal masculin, după ce i-a învins şi în returul de la Chiajna pe norvegienii de la Sandefjord, 30-25.

Victoria din tur, din Norvegia, scor 28-27, nu le-a asigurat steliştilor un retur liniştit. Deşi au început în forţă meciul de la Chiajna, elevii lui Radu Voina au continuat oscilant, iar la pauză scorul a fost egal, 15-15.
Roş-albaştrii au evoluat mai atent în partea a doua şi au câştigat.

Steaua MFA pare a se fi specializat în eliminarea unor echipe care au evoluat în trecut în Liga Campionilor. După polonezii de la Wisla Plock, Steaua le-a venit de hac norvegienilor de la Sandefjord, pe care i-a învins în ambele manşe.

Alin Şania şi Bozo Rudici au făcut spectacol în primele minute şi Steaua s-a distanţat (8-4, minutul 13). Tipic românesc, ai noştri au slăbit ritmul, norvegienii, evident, au profitat şi la pauză a fost egal. Repriza a doua a fost însă la discreţia bucureştenilor, care nu au mai gafat. Marţi, la Viena, steliştii vor afla adversarul din februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite