Prima surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţara Galilor a învins Anglia, la Londra, după ce a marcat 20 de puncte în 13 minute Turneul celor şase naţiuni la rugby a debutat cu o surpriză. Ţara Galilor a reuşit să învingă

Ţara Galilor a învins Anglia, la Londra, după ce a marcat 20 de puncte în 13 minute

Turneul celor şase naţiuni la rugby a debutat cu o surpriză. Ţara Galilor a reuşit să învingă Anglia, chiar la Londra, cu 26-19, după o răsturnare de scor de mare spectacol. Victoria galezilor este într-adevăr surprinzătoare dacă ne gândim că ei nu au mai câştigat în capitala britanică de 20 de ani şi că la ultima ediţie a turneului au fost "lingura de lemn".

La pauză, englezii au intrat în avantaj, scor 19-6, dar galezii au reuşit să marcheze 20 de puncte în numai... 13 minute. "Rezultatul vorbeşte de la sine. Dar acesta este numai începutul. Ţara Galilor are jucători de mare valoare, dar trebuie mult lucrat la psihicul lor. Cu Anglia am făcut o primă repriză slabă, dar în partea a doua ne-am revenit miraculos.

La pauză nu le-am spus nimic special jucătorilor, doar că trebuie să arate caracter, căci altfel luăm bătaie rău", a declarat Warren Gatland, care este al treilea antrenor neozeelandez din istoria Ţării Galilor. În celălalt meci al zilei, Irlanda s-a impus greu în faţa Italiei, scor 16-11.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite