Prezentare a la AS Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi-a etalat ieri lotul, înaintea amicalului cu Charleroi, în stilul marilor echipe europene. Fiecare fotbalist a defilat în faţa fanilor într-un Audi decapotabil Echipa de fotbal

Steaua şi-a etalat ieri lotul, înaintea amicalului cu Charleroi, în stilul marilor echipe europene. Fiecare fotbalist a defilat în faţa fanilor într-un Audi decapotabil

Echipa de fotbal Steaua şi-a prezentat echipa într-un spectacol copiat parcă de la italienii de la AS Roma. Organizatorii au întârziat cu un sfert de oră începutul show-ului din cauza lipsei de spectatori, doar 2.000 de fanii fiind în tribune la ora 19.00.

În cele 15 minute cât a durat întârzierea, pe tabela de marcaj a Stadionului Ghencea au fost prezentate cele mai frumoase goluri marcate de Steaua în meciurile importante din ultimii 20 de ani, incluzând aici şi reuşitele din Liga Campionilor de anul trecut, finala de vis de la Sevilla, de pe 7 mai 1986, dar şi alte partide de referinţă din istoria clubului bucureştean.

Când belgienii au păşit pe gazon pentru a vedea arena, aceştia au rămas impresionaţi de atmosferă, chiar dacă tribunele nu erau pline. Prezentarea a fost făcută de solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu, poreclit de către prieteni "Miţă", care i-a luat locul crainicului obişnuit al Stelei, Gabi Safta, plecat la Urziceni cu MM.

Chiar înainte ca fotbaliştii să pătrundă pe gazon, finanţatorul Gigi Becali a ţinut să vorbească cu jucătorii chiar în gura tunelului care duce la vestiare. De acolo, fiecare jucător a fost urcat într-o maşină Audi decapotabilă, care a făcut turul arenei. Singurul care a avut probleme a fost Cernea, care era să cadă din maşină, pentru că şoferul a demarat brusc.

În momentul în care şi-a făcut apariţia Neaga, atmosfera din stadion a devenit electrizantă. La fel cum s-a întâmplat şi când a vorbit Hagi. Până la finalul prezentării, numărul spectatorilor a crescut la 5.000, steliştii fiind mai mult interesaţi de amicalul ce a urmat, cu Charleroi, decât de spectacolul în sine.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite