Preţul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a dat ieri de înţeles că dinamoviştii au încasat 4,5 milioane de euro de la CFR Cluj pentru a bloca Steaua După ce anul trecut a declarat că le-a plătit dinamoviştilor un

Gigi Becali a dat ieri de înţeles că dinamoviştii au încasat 4,5 milioane de euro de la CFR Cluj pentru a bloca Steaua

După ce anul trecut a declarat că le-a plătit dinamoviştilor un milion de euro, ieri, finanţatorul stelist a divulgat şi suma primită de alb-roşii de la CFR Cluj. Mai mult, Becali a vorbit despre o înţelegere "la pachet" între cele două cluburi.

Teoria conspiraţiei şi sacoşele cu bani au devenit iarăşi subiect de discuţie în Liga I. După meciul pierdut de Steaua cu 2-1 în Ştefan cel Mare, patronul Gigi Becali a dat de înţeles că Dinamo a primit o recompensă substanţială pentru această victorie.

"A fost o înţelegere la pachet. De ce credeţi că s-au întâlnit Borcea şi Paszkany în Austria? Ce poţi să faci în Austria decât să aranjezi conturile?", a spus Becali la Sport.ro. Întrebat dacă suma pe care CFR Cluj a plătit-o lui Dinamo este de 1,5 milioane de euro, Becali a răspuns: "Înmulţiţi cu trei. Nu am spus-o eu, aţi spus-o dumneavoastră". Prin "înţelegerea la pachet", Becali a incriminat şi meciul direct dintre cele două echipe care s-a încheiat cu victoria clujenilor cu 2-1 pe terenul lui Dinamo. Serviciul făcut de "câini" pe bani mulţi nu este o noutate. Şi anul trecut, după ce Dinamo a învins cu 1-0 pe CFR şi a trimis-o pe Steaua în Liga Campionilor, Becali a declarat iniţial că această victorie l-a costat un milion de euro.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că în fotbalul românesc nu există bani negri: "Când spui asta, trebuie să ai probe. Asta cu <> nu are nicio valoare. La câte am auzit eu la viaţa mea, trebuia să fie vreo 2.000 de puşcării în Bucureşti. Fotbalul românesc este mai curat decât multe campionate din lume".

"Nu şi-au dat seama ce fac!"

Gigi Becali a mai declarat că echipa din Ştefan cel Mare va avea de pierdut dacă CFR Cluj va merge în Liga Campionilor: "Dinamo nu şi-a dat seama ce face. În primul rând, dacă CFR Cluj merge în Liga Campionilor, se vor întări foarte tare şi Dinamo nu o să poată ţine pasul cu ei. Să meargă CFR-ul înaintea lui Dinamo în Liga Campionilor e de râsul curcilor, iar dacă nu ajungea se rupea vestiarul la ei. Dinamo cu ce s-a ales?", a precizat şeful Stelei.

Badea şi Borcea sunt prieteni cu cei de la CFR. De ce credeţi că s-au întâlnit Paszkany cu Borcea în Austria? Au aranjat conturile
Gigi Becali,
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite