Preşedintele FC Naţional acuză pe toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului FC Naţional aşteaptă ca Parchetul să se sesizeze vizavi de scandalul banilor oferiţi de Simota şi Porumboiu şi spune că nu-l interesează instanţele LPF."Mă gândesc

Preşedintele clubului FC Naţional aşteaptă ca Parchetul să se sesizeze vizavi de scandalul banilor oferiţi de Simota şi Porumboiu şi spune că nu-l interesează instanţele LPF.
"Mă gândesc serios să-mi dau demisia, dar în acelaşi timp să se retragă şi Porumboiu, Simota şi Dragomir. Eu pentru că am greşit şi m-am băgat în acest joc murdar ca să-i demasc, ei pentru că fac acest joc murdar şi-l cunosc în detaliu", ne-a precizat Constantin Iacov. "Porumboiu pozează în cel mai corect om din fotbal, dar nu este deloc", susţine Iacov, care pare decis să demaşte, cu riscul de a lovi în propriii jucători, şi meciul dintre FC Naţional şi FC Vaslui, din retur, când "bancarii" au "jucat de-a latul terenului".

Cere schimbarea la LigăPreşedintele Naţionalului a spus că nu-l interesează instanţele LPF, pentru că una îl condamnă şi una îl scapă: "Măcar la FRF s-a mai schimbat ceva. Pe mine nu mă interesează instanţele lui Mitică. Una m-a condamnat, cea prezidată de Boc, motivând că am dat o declaraţie din care ziariştii au putut trage concluzia că aş fi vorbit de blat, iar cealaltă comisie, unde s-a prezentat un avocat de-al meu, mi-a dat dreptate", a adăugat Iacov. "Recunosc că am votat la ultimele alegeri cu Mitică, dar mă gândeam la schimbare şi continuitate. Am vorbit cu mai mulţi patroni din Divizia A şi ne-am gândit să modificăm lucrurile. Ne strângem, nu să-l dăm neapărat jos pe Dragomir, dar trebuie să avem transparenţă. Vi se pare normal ca noi, club care am înfiinţat LPF, să nu ştim ce se face cu cei 350.000-500.000 de dolari din contractul cu Burger?", a menţionat Iacov, care consideră că Liga a ajuns un cimitir al elefanţilor. "Până la sfârşitul anului se vor schimba multe", a concluzionat Iacov. Legat de implicarea lui Marin Condescu în acest scandal, despre care Porumboiu a spus că ar fi dat bani, la numai câteva ore, retrăgându-şi parţial declaraţia, Iacov a spus: "M-am întâlnit, dar în locuri publice şi niciodată nu s-a pus problema să facem blat". "Ar fi fost o prostie să fac aşa ceva. Ce nu înţeleg eu este cum de Simota, care are datorii de zeci de miliarde la stat şi nu şi-a mai plătit datoriile la jucători de mai multe luni, poate să dea bani pentru a stimula adversarii noştri", a precizat Marin Condescu, preşedintele Pandurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite