Presa italiană cântă prohodul lui Juve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul "Gazzetta dello Sport" a anticipat deciziile pe care Comisia de Apel Federală le-ar putea lua în cazul scandalului de corupţie din fotbalul italian. Publicaţia susţine că, în urma

Cotidianul "Gazzetta dello Sport" a anticipat deciziile pe care Comisia de Apel Federală le-ar putea lua în cazul scandalului de corupţie din fotbalul italian.
Publicaţia susţine că, în urma procesului care ar urma să înceapă astăzi sau mâine, s-ar putea decide ca nicio echipă să nu fie desemnată campioană. Formaţiile cele mai importante vizate de scandal sunt Juventus Torino, AC Milan, Fiorentina şi Lazio Roma. Echipa care riscă cea mai drastică sancţiune este campioana din acest sezon, Juventus. "Bătrâna Doamnă" va fi în mod sigur retrogradată, urmând să se stabilească dacă va fi trimisă în Serie B sau Serie C. În plus, "bianconerri" ar urma să suporte şi o importantă penalizare de puncte. Potrivit publicaţiei citate, celelalte echipe nu sunt ameninţate de retrogradare, dar îşi vor pierde poziţiile ocupate la sfârşitul sezonului. Astfel, Milan ar putea pierde între 13 şi 20 de puncte, sancţiune care i-ar trimite pe rossnerri pe locul al patrulea. Fiorentina ar putea avea aceeaşi soartă, ar rata participarea în Liga Campionilor, dar ar mai prinde un loc de Cupa UEFA. Lazio este ameninţată să piardă participarea în cupele europene, dar va rămâne în prima ligă. În urma acestor schimbări, podiumul campionatului ar fi ocupat de Inter Milano, AS Roma şi Chievo, în timp ce în Cupa UEFA ar urma să ajungă Palermo, Livorno şi Fiorentina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite