Premiul ziarului Adevărul, tradiţie şi excelenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francisc Vaştag, Octavian Belu şi Marius Urzică, putem spune că alegerea noastră a fost de fiecare dată cea justă. Toţi câştigătorii Premiului de Excelenţă al ziarului Adevărul sunt

Francisc Vaştag, Octavian Belu şi Marius Urzică, putem spune că alegerea noastră a fost de fiecare dată cea justă. Toţi câştigătorii Premiului de Excelenţă al ziarului Adevărul sunt personalităţi de excepţie, care au avut o contribuţie însemnată nu doar la dezvoltarea sportului românesc, ci şi la impunerea unor standarde morale şi comportamentale superioare. În acest an, Adevărul şi firma Special Media şi-au propus să reînnoade tradiţia întreruptă în 2002, prin organizarea celei de-a VII-a ediţii a Premiului de Excelenţă în sport.
Printre invitaţii de prestigiu care vor lua parte la evenimentul programat pe 21 februarie, la sediul UNITER, de la ora 12.00, se numără toţi cei şase laureaţi ai precedentelor ediţii. În cadrul festivităţii de marţi, la această galerie a campionilor se va adăuga, în mod firesc, încă un nume de marcă al sportului românesc, ca o recunoaştere a unei cariere de excepţie, apreciată ca atare peste tot în lume.

Câştigătorii Premiului de Excelenţă

1996 Nicolae Mărăşescu:
"Eu sunt deschizătorul de drum, cum s-ar spune. Am fost plăcut surprins că am primit acest premiu, mai ales că el a venit într-un an în care intrasem în opoziţie pe linie politică. Păstrez şi acum la loc de cinste diploma care mi s-a oferit atunci".

1997 dan grecu:
"La vremea respectivă, acest premiu a fost o surpriză foarte plăcută. M-am bucurat că lumea s-a gândit la mine. M-a impresionat atmosfera caldă a acelei festivităţi şi sunt mândru de distincţia care mi-a fost acordată".

1998 ionuţ lupescu:
"Am primit diploma chiar din mâna directorului ziarului Adevărul, regretatul Dumitru Tinu. Abia mă întorsesem din Germania şi m-am bucurat enorm că o publicaţie de asemenea prestigiu mi-a apreciat munca depusă până în acel moment".

1999 francisc vaştag:
"Pentru oricine este un lucru mare să fie premiat de un ziar cu reputaţia pe care o are Adevărul. Înseamnă că ţi se recunoaşte un merit, că ai făcut ceva în această viaţă".

2000 Octavian Belu:
"E bine că presa, pe lângă atitudinea critică firească, are şi astfel de aprecieri faţă de cei care într-adevăr şi-au dedicat întreaga viaţă sportului. Mă simt onorat de faptul că acest premiu mă situează într-un cerc foarte restrâns de oameni care au realizat ceva pentru societatea românească".

2001 marius urzică:
"Întotdeauna, în sport, ai de unde alege. Faptul că ziariştii de la Adevărul s-au oprit asupra mea reprezintă un motiv de mândrie. M-am simţit foarte bine alături de aceşti oameni şi voi reveni oricând cu mare plăcere în mijlocul lor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite