Porumboiu: "Îmi iau jucător de două milioane de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea moldoveană, FC Vaslui, este aproape de a realiza cel mai important transfer din istoria sa. Cel puţin asta susţine Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei. El spune că Dorinel Munteanu va

Gruparea moldoveană, FC Vaslui, este aproape de a realiza cel mai important transfer din istoria sa. Cel puţin asta susţine Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei. El spune că Dorinel Munteanu va avea toate motivele să fie fericit, când va avea în lot un fotbalist de două milioane de euro.

Negocierile pentru aducerea jucătorului, numele lui este ţinut secret deocamdată, se tot poartă de două săptămâni încoace. "Fotbalistul este foarte valoros. De aceea, nu vă spun numele lui. Îl vrem foarte mult la Vaslui, este un jucător de două milioane de euro, cu multe selecţii la echipa naţională, dar nu este din Argentina", a spus Porumboiu, ieri, care astfel a negat vreun interes pentru mijlocaşul lui Boca Juniors, Jesus Alberto Datolo, care era dat ca şi transferat la Vaslui.


"Deja s-au băgat mai mulţi pe fir. Nu numai din Bucureşti, chiar şi din alte campionate. Nu ştiu când vom finaliza tratativele, pentru că negocierile prin telefon se fac greu. De câteva nopţi, numai pe la 4 dimineaţa apuc să adorm. Dar, nu mă las. Eu sper să reuşesc ce mi-am propus", a conchis bossul moldovenilor. (Mugurel Dumitru)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite