Porumboiu: "Respectăm Slavia şi o s-o eliminăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui va înfrunta campioana Cehiei, Slavia Praga, în primul tur al Cupei UEFA, primul meci urmând să se dispute în deplasare, pe 18 septembrie. Slavia a învins Steaua anul trecut,

FC Vaslui va înfrunta campioana Cehiei, Slavia Praga, în primul tur al Cupei UEFA, primul meci urmând să se dispute în deplasare, pe 18 septembrie.

Slavia a învins Steaua anul trecut, în Liga Campionilor şi a eliminat practic echipa din Ghencea din cupele europene după ce i-a "suflat" locul trei în grupă. Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune că echipa sa trebuie să-şi respecte adversara şi să o elimine din cupele europene.

"Avem şanse de calificare, însă trebuie să ţinem cont de campionatul ceh, unul destul de puternic. Să ne respectăm adversarul şi să ne calificăm mai departe. Asta le-am transmis şi jucătorilor prin intermediul antrenorului. Şansele sunt egale pentru ambele formaţii", a spus Porumboiu.

Hizo îi laudă pe adversari

Antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo, se teme de experienţa pe care jucătorii Slaviei au acumulat-o în cupele europene şi în meciurile internaţionale.

"Este o echipă foarte puternică, an de an joacă în cupele europene. Slavia Praga este o echipă cu multă experienţă, cu jucători la naţională şi este incomparabilă cu noi din acest punct de vedere. Am convingerea că ne putem mobiliza. Putem merge mai departe, dacă vom dovedi că suntem serioşi şi vom trata cu maximă atenţie cele două meciuri", a declarat Hizo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite