Portughez de Ardeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Benfica este adversarul de lux al CFR-ului pentru meciul care marchează un deceniu de existenţă pentru clubul clujean. Partida (21.00, Kanal D) poate reprezenta un moment inedit pentru

Benfica este adversarul de lux al CFR-ului pentru meciul care marchează un deceniu de existenţă pentru clubul clujean.

Partida (21.00, Kanal D) poate reprezenta un moment inedit pentru fotbalul românesc: ardelenii au mai mulţi jucători portughezi decât are Benfica în lotul pe care l-a deplasat în România.

Trei brazilieni, doi germani, un paraguayan, un angolez, un sârb, un grec şi un ivorian alcătuiesc lotul cu care Benfica abordează meciul cu CFR Cluj, alături de opt jucători portughezi. Iar dacă jucătorii lusitani din echipa antrenată de Fernando Santos vor avea probleme de comunicare cu coechipierii, aceştia îşi pot îndrepta oricând atenţia către jucătorii CFR-ului.

Trupa lui Andone are nu mai puţin de 10 portughezi în lot, cu doi mai mult decât Benfica. Printre ei se află şi internaţionalul de tineret Amoreirinha, cumpărat de CFR chiar de la alb-roşii. Delegaţia Benficăi a ajuns ieri la Cluj, legendarul Eusebio sosind cu câteva ore mai târziu decât echipa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite