Porcăială stelisto- dinamovistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul-general al roş-albaştrilor l-a atacat dur pe directorul executival lui Dinamo. Oficialul roş-albilornu i-a rămas dator şi l-a făcut "lingău"

Mihai Stoica l-a ironizat ieri pe Cristi Borcea, directorul executiv de la Dinamo, după ce acesta din urmă a spus că Steaua a făcut "cele mai mari furăciuni". Stelistul nu i-a rămas dator nici lui Marian Iancu, de la Poli Timişoara şi, pe final, l-a "curentat" şi pe selecţionerul Piţurcă.
Totul a început de la o declaraţie a lui Borcea făcută duminică seară într-o emisiune televizată. "Steaua a făcut cele mai mari furăciuni. Dacă noi nu am primit niciun penalty, împotriva steliştilor arbitrii n-au dictat nicio lovitură de la 11 metri", a spus dinamovistul.
Meme i-a răspuns ieri. "De doi ani uitasem că există Borcea. După această perioadă se pare că şi-a regăsit talentul oratoric. Probabil că a început să-i fie teamă de Steaua, deşi diferenţa din clasament este mare. Dar, de acum va întâlni şi echipe cu jucători care nu se mulţumesc să alerge pe lângă minge", a tunat Stoica. Managerul a luat foc când a atins şi punctul legat de arbitrajele pro sau contra Stelei: "Cum îşi permite Borcea să vorbească despre arbitrajele Stelei sau să numere câte penalty-uri am primit noi? Cum se poate spune că am fost avantajaţi, când Neşu a fost accidentat grav şi va mai juca abia la anul, iar Onofraş (n.r. de la Poli Iaşi) nu a păţit nimic?" "Stoica este un personaj prea mic şi ar trebui să mă cobor prea mult pentru a vorbi cu el. Vreau doar să-i reamintesc cum i-a lăudat pe Piţurcă sau pe Zenga spunând despre ei că sunt mari antrenori, pentru ca, mai apoi, să-i atace, la fel cum a procedat şi în cazul lui Dorinel. Stoica este un fost dinamovist, care se prostituează anual". Meme nu întelege de ce reprezentanţii roş-albilor au pornit atacuri împotriva echipei sale. "De la Dinamo, apreciez doar activitatea şi atitudinea lui Mircea Rednic. Ceilalţi, în loc să fie mulţumiţi că au şansa să evolueze în Liga Campionilor fără să aibă merite preferă să vorbească Steaua de rău". Meme a continuat: "Am auzit că Dinamo nu a mai pierdut din 2001 acasă în cupele europene. Păi, era şi greu, pentru că nu prea a jucat. A venit Manchester United cu echipa a treia şi i-a bătut. Acum i-au învins pe Leverkusen şi se bucurau... Am văzut un cuplu de atacanţi germani-concert
Spitalul de Urgenţă
: Helciug-Barbarez şi Crăciunescu-Voronin. Ultimului îi mai lipsea doar acordeonul. şi IOR Balş îi scotea pe nemţi. Am auzit că vor să joace cu FC Barcelona. Să vină Barcelona la Bucureşti să joace cu Dinamo, dar nu ştiu unde că e greu. Nouă ne creşte numărul fanilor, iar ei au ajuns să se cunoască între ei pe stadion."
Nici Iancu n-a scăpat: "A apărut acest personaj, care recită o poezie compusă de un actoraş de mâna a şasea, de o vedetă tv expirată. Tot în puşcărie trebuie să ajungă unii care au făcut rău în ţara asta".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite