Ponor îşi va lua revanşa la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele sub aşteptări înregistrate de gimnastele şi gimnaştii români la etapa de Cupă Mondială de la Cottbus nu l-a enervat decât pe Dan Grecu, antrenorul băieţilor. Tehnicienii lotului

Rezultatele sub aşteptări înregistrate de gimnastele şi gimnaştii români la etapa de Cupă Mondială de la Cottbus nu l-a enervat decât pe Dan Grecu, antrenorul băieţilor. Tehnicienii lotului feminin sunt de părere că evoluţia elevelor lor este în grafic.
Matei Stănei dă vina pe organizare şi spune că dorinţa de revanşă a Cătălinei Ponor se va vedea la Internaţionalele României, de la Ploieşti, din 8-9 aprilie. "A fost o organizare destul de proastă. În doar cinci minute, Cătălina a trebuit să evolueze atât la bârnă, cât şi la sol. Doar două secunde a avut să se încălzească. ştim toţi că valoarea ei nu este asta şi vom demonstra la Ploieşti", a spus constănţeanul despre evoluţia multiplei campioane olimpice şi mondiale, care nu s-a calificat în finala de la bârnă, iar la sol a prins doar locul 6. În ceea ce o priveşte pe Steliana Nistor, antrenorul ei de la Deva, Nicolae Forminte, vede poziţia a 6-a de la bârnă ca pe ceva normal, ţinând cont că sportiva a revenit după o perioadă îndelungată în care a fost accidentată. "Eu sunt mulţumit, pentru că ea a fost mult timp accidentată şi este la primul concurs de când şi-a reluat antrenamentele. Ea oricum este în progres şi îşi va reveni total până la Europenele de la finalul lunii aprilie", a spus coordonatorul lotului olimpic. În schimb, Dan Grecu era însă nemulţumit de băieţi, mai ales din cauza evoluţiilor lui Alin Jivan şi Răzvan şelariu, care au ratat calificările în finale. "În cazul lui Daniel Popescu, era de aşteptat, dar la cei doi nu trebuia să se întâmple aşa ceva. Mă aşteptam măcar la o finală. Ei îmi fac una caldă, alta rece. Este un mare semnal de alarmă", a spus Grecu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite