Polonezii joacă la calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversarii roş-albaştrilor spun că au venit la Bucureşti convinşi că pot întoarce rezultatul din tur. Jucătorii lui Zaglebie susţin că BATE Borisov e un adversar accesibil pentru a ajunge,

Adversarii roş-albaştrilor spun că au venit la Bucureşti convinşi că pot întoarce rezultatul din tur. Jucătorii lui Zaglebie susţin că BATE Borisov e un adversar accesibil pentru a ajunge, în premieră, în grupe, dacă trec de trupa lui Gică Hagi.

Steaua întâlneşte în această seară pe Zaglebie Lubin în cea de-a doua manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. După 1-0 în tur, steliştii se tem de replica polonezilor care sunt hotărâţi să câştige la Bucureşti. Partida va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de postul Pro TV. Roş-albaştrii abordează meciul din aceasta seară cu încrederea dată de o tradiţie care arată că formaţia din Ghencea nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în preliminariile Ligii Campionilor în ultimii şase ani. Semnalul îngrijorării steliste a fost dat de căpitanul Mirel Rădoi: "Mi-e frică de polonezi!". Adversarii au venit la Bucureşti, decişi să elimine vicecampioana României.

"Am venit să câştigăm. Este adevărat că nu suntem favoriţi, dar în fotbal s-au văzut multe şi sperăm şi noi să producem surpriza. Atât timp cât vom câştiga, nu ne interesează vremea. Miza financiară a Ligii Campionilor este cea mai mare din istoria Poloniei, dar ne interesează mai mult victoria şi gloria decât banii", a declarat preşedintele lui Zaglebie, Robert Pietryszyn.

După două înfrângeri consecutive pe teren propriu, cu acelaşi scor, 0-1, polonezii sunt hotărâţi să înscrie în Ghencea şi să dea marea lovitură. Fără monede în buzunare Clubul Steaua a anunţat ieri că spectatorii care vor veni la meciul din această seară nu au voie să poarte în buzunare brichete sau monede. "În urma şedinţei comune a clubului FC Steaua Bucureşti şi a forţelor de ordine publice şi private, s-au decis condiţiile în care suporterii vor avea acces la partida Steaua - Zaglebie Lubin.

Spectatorii vor putea pătrunde în incinta stadionului, începând cu ora 17:00 şi le este interzis accesul cu monede, brichete şi steaguri cu suporturi metalice sau din plastic. Va apăra Zapata Acestora le este permis accesul cu aparate de fotografiat sau camere video non-profesionale", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului din Ghencea.

Singura schimbare în echipă, faţă de formaţia trimisă în teren de Gheorghe Hagi în tur, este portarul columbian Robinson Zapata care îi va lua locul între buturi lui Cornel Cernea. Golanski a fost chemat la lot Noua achiziţie a roş-albaştrilor, Mihăiţă Pleşan, nu va putea fi folosit, întrucât numele său nu figurează pe lista trimisă la UEFA în vederea dublei manşe cu Zaglebie.

Fundaşul polonez al Stelei, Pawel Golanski, a primit ieri convocarea la echipa naţională pentru partida amicală pe care Polonia o va disputa împotriva Rusiei. Partida, care va avea loc pe 22 august la Moscova, va aduce faţă în faţă doi selecţioneri olandezi, Leo Beenhakker pentru Polonia şi Guus Hiddink pentru Rusia.

Batem, nu am nicio emoţie. Nimeni nu mă poate opri în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Vom învinge la cel puţin două goluri diferenţă.

Gigi Becali, finanţator Steaua

Am venit să câştigăm pentru că ne interesează mai mult victoria şi gloria decât banii. Polonia are şanse să aibă o echipă în grupe dacă vom reuşi un rezultat bun cu Steaua.

Robert Pietryszyn, preşedinte Zaglebie


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite