Poli şi-a prezentat achiziţiile de 3,7 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politehnica Timişoara şi-a etalat pleiada de jucători transferaţi în această iarnă. Directorul general Ion Crăciunescu i-a prezentat pe cei opt fotbalişti în frunte cu cel mai scump transfer

Politehnica Timişoara şi-a etalat pleiada de jucători transferaţi în această iarnă. Directorul general Ion Crăciunescu i-a prezentat pe cei opt fotbalişti în frunte cu cel mai scump transfer din fotbalul intern românesc, Mihăiţă Pleşan.
Jucătorii care vor îmbrăca pentru prima oară tricoul violet din retur sunt Silviu Izvoranu (mijlocaş), Adrian Ilie (funda), Rareş Soporan (fundaş), Alin Stoica (mijlocaş), Sretan Stanic (mijlocaş sârb), Vladimir Gluscevic (atacant sârb), Peter Simek (mijlocaş maghiar) şi Mihăiţă Pleşan (Dinamo), care va purta tricoul cu numărul 10. De asemenea, Crăciunescu a mai precizat că Poli l-a achiziţionat şi pe jucătorul lui Universitatea Cluj, Laurenţiu Buş, care, însă, se va alătura trupei lui Hagi doar la vară. Noua vedetă de pe Bega, Mihăiţă Pleşan se consideră deja bănăţean cu acte în regulă. "Timişoara este cel mai civilizat şi cel mai frumos oraş din ţară. Craiovean nu mai am cum să fiu, că am plecat de acolo, bucureştean nu sunt, sunt bănăţean, fiindcă m-am născut în Banat (n.r. - la Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin)", a precizat mijlocaşul. Poli s-a mai înţeles şi cu nigerianul lui Partizan Belgrad, Emeghara Ifeanyi (22 de ani), pentru care bănăţenii vor plăti 800.000 de euro, acesta din urmă, fiind, se pare, ultimul transfer al timişorenilor în această iarnă. Numeroasele transferuri efectuate în pauza competiţională le-au scos din buzunar şefilor lui Poli aproximativ 3,7 milioane de euro. Cel mai scump transfer a fost cel al dinamovistului Mihăiţă Pleşan (1,4 milioane de euro), iar cel mai ieftin a fost clujeanul Laurenţiu Buş (50.000 de euro), în timp ce mijlocaşul Alin Stoica a venit gratis fiind liber de contract.
Pleşan vrea titlul
Noul "decar" al Politehnicii, Mihăiţă Pleşan are planuri mari, dorind să câştige la Timişoara primul titlu din carieră. "Mă bucur că, până la urmă, am ajuns la Timişoara. Împreună cu ceilalţi colegi sper să facem din Poli una dintre echipele mari din România şi din campionatele din Europa. Îmi doresc să fiu sănătos, fiindcă aşa voi putea să îmi demonstrez adevărata valoare. Sunt sigur că voi lua campionatul cu Poli Timişoara. Îmi doresc să îmi duc la bun sfârşit contractul cu Poli", a spus Pleşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite