Poli cheltuie cel mai mult pe jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum doi ani, Bucureştiul era centrul afacerilor cu fotbalişti în fiecare perioadă de transferări. Dar lucrurile s-au schimbat radical în ultimul timp, Poli Timişoara fiind echipa care

Până acum doi ani, Bucureştiul era centrul afacerilor cu fotbalişti în fiecare perioadă de transferări. Dar lucrurile s-au schimbat radical în ultimul timp, Poli Timişoara fiind echipa care investeşte cel mai mult în aducerea de fotbalişti.
În momentul în care Olăroiu a venit la Timişoara, Poli a transferat o întreagă echipă, printre cei mai cunoscuţi fiind Caramarin, G. Coman (FC Naţional), Ov. Petre (Galatasaray) sau Viorel Moldovan (Servette Geneva). Şi în această iarnă, Timişoara pare a fi echipa care scoate din conturi cei mai mulţi bani pentru a satisface doleanţele tehnicianului Gheorghe Hagi. Steaua, în schimb, pare să fi intrat în zodia vânzărilor, dar Gigi Becali cere mulţi bani pe jucătorii săi. Pentru Rădoi, finanţatorul din Ghencea, solicită nu mai puţin de zece milioane de euro, în timp ce pentru Ogăraru, latifundiarul vrea să încaseze 1.500.000 de euro. La Dinamo, Ioan Becali vrea "să facă bani", astfel că oricine este de vânzare, această listă incluzându-l chiar şi pe fostul impresar. Rapid vrea să-şi păstreze jucătorii, pentru un parcurs cât mai lung în Cupa UEFA, dar aceştia vor să părăsească Giuleştiul, mai ales aceia care au depăşit pragul de 30 de ani. Măldărăşanu, Ilyeş, Bădoi sunt cei care vor să joace în străinătate pentru mai mulţi bani, dar conducerea clubului nu pare a fi dispusă să le satisfacă doleanţele. În schimb, FCM Băcau pare gruparea cu cei mai puţini bani, singurul lor scop fiind acela de a-şi păstra jucătorii cu care a început campionatul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite